Rumahku

Hai, terima kasih, shi shie dan nandre buat sape2 yang sudi jenguk rumah  ni, ahlan wasahlan saya ucapkan (^__^)

Datang sini free je, tak perlu bawak buah tangan, korang just kena senyum je seikhlas mungkin. Jangan segan2.hehe..

Okeyh, jom kita berkenalan, namaku Athirah Zain, tapi xde kaitan langsung pun dgn adik beradik Ziana dan Anuar Zain tu, aku datang daripada keluarga yang sederhana di ceruk Kelantan, tak la ceruk mana, cuma sebuah kampung yang indah lagi permai je, sape nak pegi pantai, jom la pegi rumah aku dulu, dekat je.

Pendidikan awal of course kat tadika, then sambung dan terus sambung, sampaila kat bumi Malaya ni, Universiti Malaya, tempat yang aku kena duk sepanjang 4 tahun pengajian ni, alahai,, rindunye desa ku nan indah tu.. Sekarang ni duk belajar pasal Biomedical Engineering, almost killing me, tapi sempat lagi berblog instead of study, dush!!! xpe, sekadar nak release tension, jumpa kawan2 yang suka senyum ni.. hehe..

Okeyh, selamat berjalan2 ye kawan2, singgah2 le selalu yer..

 Peaca

(^___^)

11 comments:

ArifahLee said...

Jumpa blogger dr negeri sma. hehe

Trah Zain said...

same ngri ea?hehe
bagus2, meh sy follow awk :D

ArifahLee said...

follow awk jgk. :)

Solly Salihah said...

Terima Kasih sudi singgah di teratak saya.
Salam menjadi Sahabat :)

Zamani said...

good luck in your study k. hehe.. sy tunggu result kuar esok. mintak2 la dpt. huhu. doakan saya ye.. :D

Trah Zain said...

sama2 :D

Trah Zain said...

thx n____n
gud luck, tp dpt ap ye?hehe,, upu kot (^__^)
gud luck XD

Ibu Arif said...

good luck sis...

ombak bergigi said...

Kita satu fakulti, engineering ^^

QasehnyaRania said...

oghe klate.. ':)

T W I N K L Y Ocean said...

sy oghe besut :) hehe