April 24, 2016

Krispy Kreme Doughnuts Run by Larian Spektra.

Hi, 
24th April 2016.
Weekend yang paling sihat untuk tahun ni... 
(^____^)

Krispy Kreme Doughnuts Run ni adalah salah satu "fun run" yang dianjurkan oleh Larian Spektra di bawah pengelolaan Kolej Kediaman Kedua, Universiti Malaya. 

Actually dia macam color run jugak. Ada baling-baling warna. Memang best, lebih-lebih lagi kalau pergi beramai-ramai bersama kawan-kawan. 
Owh, how I miss my geng..sob sob T.T 

Check these out!!!


Nama lagi doughnuts run kan, mestilah ada donut. 
This time, warna tak banyak sangat, compared to last year. 
Tapi personally, tahun ni saya rasa tak happy to the max, maybe sebab kawan2 yang lari bersama sudah berkurang. 
Hopefully next year it will be more fun...
But, you guys still the best!

Look at us before the event. 
Masih bersih dan suci. 






Dan ini pula adalah selepas lari...




Takdela kotor sangat kalau nak dibandingkan dengan tahun lepas, but still, warna-warna tu ada yang susah tanggal. 

InshaAllah, next year kalau saya still di KL, saya confirm akan join lagi..


Guys, kalau ada sesape yang tinggal area Universiti Malaya Kuala Lumpur, boleh la follow up untuk next event. 
Korang boleh like facebook Larian Spektra UM

Okay, see you again...
Bubyeeeee
(^_____^)


p/s:
kalau jeles dengan warna warni tu, jom join next year, 5km je..hehe

April 12, 2016

Homesick!


April 8, 2016

LGTML: SK Convent (M) Kajang, Part 1

Happy weekend guys!

Nak share sikit gambar preparation kitorang time pergi program
di SK Convent (M) Kajang. 
Best!!!

Actually saya baru tau yang kalau sekolah convent, maksud dia, memang untuk girls sahaja.
Very energetic eventho depa ni semua gegirls, almaklumlah, no boys kan, so, segan silunya kurangla sikit.. 











Ini baru part one tau, just nak share our preparation, nanti saya update lagi gambar adik-adik comel ni. Very excited!

Special thanks to all the teachers and parents of SK Convent (M) Kajang. 

(^____^)

April 2, 2016

Demi Kerja

Salam 
(^____^)

Right here, right now, it's raining!
Say Alhamdulillah....
Make your doa'....


Malam ni hujan, malam semalam panas. 
Disebabkan panas, kitorang pegi mengecat. 
Patut ke?hahaha

Kitorang prepare alat bantu mengajar untuk program 

Next week kitorang akan ke SK Convent Kajang. 
Excited!!!hehehe

Cepat-cepat, pegi usha apabenda Let's Go to Mummies lab tu..
Jangan lupa like tau...

Okay, check out our work in the middle of night...




Kerja mengecat batang paip...hahaha
Seronok main spray cat tu, tapi, be careful, make sure you take precautions when doing the spray2 thing tu okay (^_^)


Eh, tetiba letak gambar takde kaitan kan,,haha
Ni kitorang nak pegi shopping barang dapur, biasalah, bila duduk rumah sewa ni, hujung minggu kita pegi top up stock kat rumah... 

Nantikan update yang best-best pasal Let's Go to Mummies Lab nanti okay 
(^____^)

See ya!!!!