June 23, 2016

Tak Sabar Nak Balik!

Assalamualaikum,
Selamat Berpuasa untuk hari ke 18..hehe

Tak sabar nak balik ke kampung halamanku, Kampung Kuchelong, Bachok, Kelate. heheee

Saya dah tak sabar nak balik kampung ni, beli tiket 29hb, tapi dari dua minggu lepas lagi saya duk kemas barang. Bukan apa, takut tertinggal benda-benda penting.hehe
Excited pun ye jugak ^^,

Sape yang tak excited nak balik rumah kan,,hehehe

Nak balik rumah, then beli baju raya, dan juga beli persiapan untuk beraya.
Saya rasa saya dah cukup besar untuk buat semua tu, plannya, dah tak nak bagi mak buat semua benda, kitorang yang kena buat semua.





Nah, gmbar raya tahun lepas,,hehehee

Apapon,
Selamat menunaikan ibadah puasa, kita dah nak sampai ke sepuluh malam terakhir dah, let's starts if we haven't start yet (me too). huahuahua...

Semoga Allah bagi kita peluang berjumpa Lailatul Qadr. 

See you! 




6 comments:

hainom OKje said...

Hihi tak sabar ek... .nak tunggu pakwe datanglah tu....
Mak jugak yg dah terbayang nak kena masak huhu....malasnyaaaaa

Seronok tengok gambar Raya Tirah, tak sabar pulak nak Raya

Nur Haziqah Mohd Rosli said...

safe journey yea! raya je boleh kumpul ramai2 dengan family >.<

Umie Yana said...

mesti excitedkan nak balik raya.. hanya student yang jauh di perantauan yang faham.. cehh perantauan la sangat..hehe.. Semoga kita semua dapat berjumpa dengan malam Lailatul Qadar.. Aamiin

athiqi ariff said...

sdak la dio kelik raya kg..kito duk mereput sini..huhu

Afif Rayyan said...

Saya pun tak sabar nak balik kampung jugak.. dapat layan kerenah 20 orang anak buah weyhhh

Chic Na said...

2 days to go! Balik jangan tak balik.. huhu.. nanti datang raya umah cikna tau.. :)