June 17, 2016

Awal Waktu

Assalamualaikum, Salam Jumaat  (^_^)

Cemana Ramadhan?
Saya dah excited nak balik kampung dah ni..hahaa

This week banyak pulak kerja kena buat, tapi Alhamdulillah, diberi akal dan kepantasan untuk buat kerja. Tapi bila bertangguh ni, perasaan dia tak best langsung, hidup dalam kebimbangan. Takde la saya menangguh sangat, tiap-tiap hari saya buat je kerja, tapi slow nya mengalahkan sloth. hahaha..



Tapi bila lecturer minta, fuhhh.. tekan minyak rapat, nasib baik okay..haha
Kena ubah sikap ni, tak mau dah slow-slow.

Jangan jadi sloth ye semua, buat kerja kena bersemangat dan pastikan siap di awal waktu, tak kisah la ada pressure ke takde, yang penting kena buat, baru la ada kelapangan dalam hidup.

Pesanan buat diri sendiri jugak. hahahhaa



p/s: 
She Was Pretty dengan Oh My Ghostess best giler..hahaha
Tengok lah kalau free, yang penting dahulukan yang wajib dulu ye.

2 comments:

munirah mansor said...

saya pun cuba untuk tidak menangguh kerja. tapi dah terbiasa susah sikit nak buang tabiat tu

Chic Na said...

Salam tirah.. Lama tak jenguk dia.. cepat la balik kampung.. puasa kt kampung best tau.. hehehe..

p/s: cikna pun suka bertangguh gak.. dah jd habit kot.. muehehe..