April 8, 2016

LGTML: SK Convent (M) Kajang, Part 1

Happy weekend guys!

Nak share sikit gambar preparation kitorang time pergi program
di SK Convent (M) Kajang. 
Best!!!

Actually saya baru tau yang kalau sekolah convent, maksud dia, memang untuk girls sahaja.
Very energetic eventho depa ni semua gegirls, almaklumlah, no boys kan, so, segan silunya kurangla sikit.. 











Ini baru part one tau, just nak share our preparation, nanti saya update lagi gambar adik-adik comel ni. Very excited!

Special thanks to all the teachers and parents of SK Convent (M) Kajang. 

(^____^)

6 comments:

hainom OKje said...

Tudung biru dah simpan ke Thirah? Hihi....

hainom OKje said...

Tudung biru dah simpan ke Thirah? Hihi....

Mazni Munawar said...

lawa siapa yg ambil gambar ni!
dapatlah pengalaman handle budak2 sekolah :D

Nurul Shahira said...

Aah, based on experience akak sekolah all girls je dulu, memang student energetic macam rabbit energizer tu =D

nayfatimah rasyid said...

sekolah gegirls so , memang best lahh .. semua nyer gegirls jew , pasti menarik aktiviti yang di buat untuk gegirls ;)

Kamsiah Yusoff said...

comel2 dan manis2 belaka