April 24, 2016

Krispy Kreme Doughnuts Run by Larian Spektra.

Hi, 
24th April 2016.
Weekend yang paling sihat untuk tahun ni... 
(^____^)

Krispy Kreme Doughnuts Run ni adalah salah satu "fun run" yang dianjurkan oleh Larian Spektra di bawah pengelolaan Kolej Kediaman Kedua, Universiti Malaya. 

Actually dia macam color run jugak. Ada baling-baling warna. Memang best, lebih-lebih lagi kalau pergi beramai-ramai bersama kawan-kawan. 
Owh, how I miss my geng..sob sob T.T 

Check these out!!!


Nama lagi doughnuts run kan, mestilah ada donut. 
This time, warna tak banyak sangat, compared to last year. 
Tapi personally, tahun ni saya rasa tak happy to the max, maybe sebab kawan2 yang lari bersama sudah berkurang. 
Hopefully next year it will be more fun...
But, you guys still the best!

Look at us before the event. 
Masih bersih dan suci. 






Dan ini pula adalah selepas lari...




Takdela kotor sangat kalau nak dibandingkan dengan tahun lepas, but still, warna-warna tu ada yang susah tanggal. 

InshaAllah, next year kalau saya still di KL, saya confirm akan join lagi..


Guys, kalau ada sesape yang tinggal area Universiti Malaya Kuala Lumpur, boleh la follow up untuk next event. 
Korang boleh like facebook Larian Spektra UM

Okay, see you again...
Bubyeeeee
(^_____^)


p/s:
kalau jeles dengan warna warni tu, jom join next year, 5km je..hehe

7 comments:

Siti Fatimah said...

Mesti best main lari lari cam ni. Akak dulu tak merasa la dik oiii..

munirah mansor said...

dah lama tak makan donut

Siqah Hussin said...

Seronoknya main baling warna! Dan betul tu awak, bila buat satu aktiviti dengan kawan2, semangat dan keseronokan berganda :)

Husna Rahman said...

eh..mcm best je aktiviti dy..

Sally Samsaiman said...

berapa km dia punya jauh?

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

seronok kan! aina paling mampu buat 7km.. kalau 10 km tu x larat mak nak. huhu

dear anies said...

byk keluar peluh ni ;-)