April 2, 2016

Demi Kerja

Salam 
(^____^)

Right here, right now, it's raining!
Say Alhamdulillah....
Make your doa'....


Malam ni hujan, malam semalam panas. 
Disebabkan panas, kitorang pegi mengecat. 
Patut ke?hahaha

Kitorang prepare alat bantu mengajar untuk program 

Next week kitorang akan ke SK Convent Kajang. 
Excited!!!hehehe

Cepat-cepat, pegi usha apabenda Let's Go to Mummies lab tu..
Jangan lupa like tau...

Okay, check out our work in the middle of night...




Kerja mengecat batang paip...hahaha
Seronok main spray cat tu, tapi, be careful, make sure you take precautions when doing the spray2 thing tu okay (^_^)


Eh, tetiba letak gambar takde kaitan kan,,haha
Ni kitorang nak pegi shopping barang dapur, biasalah, bila duduk rumah sewa ni, hujung minggu kita pegi top up stock kat rumah... 

Nantikan update yang best-best pasal Let's Go to Mummies Lab nanti okay 
(^____^)

See ya!!!!




6 comments:

Husna Rahman said...

for sure you r such creative person kan..sy suka main spray2 ni..hihi..spray adik habis aku yg buat main2...haha

Siqah Hussin said...

Best kalau spray cat. Seronok! Sebab tu excited bila pertama kali mengecat :)

Mazni Munawar said...

baru nampak menarik kaler batang paip tu lepas dah cat :D

Illya LeYa said...

Hehe... okay lah tu..
tugas mengecat batang paip..

hainom OKje said...

Thirah ni bakal cikgu ke apa ek?.... Hari tu bukan Thirah masuk lab ke...konpius sudah hihi..

hainom OKje said...

Thirah ni bakal cikgu ke apa ek?.... Hari tu bukan Thirah masuk lab ke...konpius sudah hihi..