March 25, 2016

Bahiyya Hijab (Azure Blue)

Salam Jumaat!!!

(^____^)

Hi kakak2, ibu2, adik2, dan gadis2...hehehee

This time, saya nak share my favorite shawl. 
Totally my favorite shawl because I'll wear it all the time (not everyday of course!).
In any occasion, or any dates! 
Tengok, betapa obsess nya saya dengan shawl ni.

Okay, here is my favorite shawl, 

Bahiyya Hijab warna Azure Blue!!!!



Dua gambar ni masa dinner Kolej Kediaman Tuanku Bahiyyah, MATB.

Okay, this one saya pakai Bahiyya Hijab dekat RTM.


Mak aih make up, jangan terkejut noh,,haha


Yang dua ni ber Bahiyya Hijab masa Program Let's Go to Mummies Lab!!!




Banyak lagi footage saya bersama tudung ni sebenarnya, tapi cukuplah kan, jemu pulak nengok nanti,hahaha..

Saya suka shawl ni sebab senang nak pakai, senang nak iron, susah kedut, dia macam shiny shiny sikit, so muka jadi macam bercahaya sikit..hahaha

Kalau korang nak tudung ni, boleh la usha Bahiyya Hijab

Instagram: 


Facebook: 


Warna lain pun saya suka, next time kita update lagi ye..hehe
Babai 
(^___^)


8 comments:

• Ain Cho'in • said...

Cantik makeup. Hehe !

hainom OKje said...

Ok...mmg nampak sgt Tirah suka shawl tu. Carilah lagi selai dua ke, boleh ganti ganti cari warna coklat muda pulak.... tu warna faveret mak tu hihi...

anajingga said...

salam ukhwah, cantiknya thirah :)

Oh not so Pro said...

It looks good :D

Umie Yana said...

cantiknya.. bukan shawl je orangnya pun cantikk.. aipp, puji ikhlas tau ^^

Yatie Owner said...

shawl dan si pemakainya pun cantik ;)
Tq singgah blog PG. meh join segmen menang rm600 tu ;)
http://mrsyatie.blogspot.sg/2016/03/giveaway-cash-rm600-mac2016-by-emas.html?m=1

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Hihihi... aih, tuan badan pun cantik. warna shawl pun cantik. Bertambah seri. aina ada jugak peberet shawl,bila beli satu tu best.. trus borong 3 4 helai hehe. (^^,)

Sally Samsaiman said...

nak satuuu !!! hahahaha