January 16, 2016

Larian Spektra UM by KKTB


Hi warga Malaysia dan rakan-rakan bloggers sekalian (^___^)
Buat mereka yang berminat untuk menyertai larian, jom join Larian Spektra ni. 
Sambil lari, sambil makan donut, best kan?
Jangan tercekik sudah..haha

5km sahaja!!!!

Jom sama-sama sertai larian ni. 
Tempatnya adalah di dalam Universiti Malaya. Track dia "biasa-biasa" jer bagi budak UM, kita akan lalu Bukit Cinta, sebuah bukit yang tak berapa nak bukit. Kenapa namanya Bukit Cinta? Ana pun tak tahu,,haha

Yang bukan student UM, boleh mendaftar di sini. 

Any inquiries, boleh mengemukakan soalan di nombor yang telah diberikan, ataupun korang boleh pergi ke Fb Larian Spektra UM

Jom la join ye, seronok!!!!hahaha



2 comments:

luqman zakaria said...

macam best tapi camne nak kurus nih lari sambil makan..hehehe

Aqilah Azmi said...

eyyy nape ada bg donut sedap tu ahahahahahahhah