May 23, 2015

Dinner Kolej: Malam Anugerah Tuanku Bahiyyah

Hype (^_______^)

Malam Anugerah Tuanku, one of the best dinner ever...Thanks for the memories 2ndRC (^_^)

First time saya make up, not that heavy but still, I'd never done that before, feeling like, OMG! I shouldn't do this..lol... I felt like, ommo, I should hide somewhere and wiped all those make up off. So funny...First timer memang cenggitu la kot. haha.. Feeling gegirl sgt.. lol!


My family kat KK2, they are my sis and bro. What a blessing to have them!
Thank you so much! 
Family Aroma D'Second, ada lagi yang lain, tapi takde dalam gambar ni,,, 
sorry,,,hehe




I love this one, nampak happy! 
I'll miss this moment..sobss...



Bersama Pengetua Kolej, Dr Adib yang hensem, dan Puan Raha yang cantik dan pandai masak!
Depa sangat bagus. Boss kami yang sangat disanjungi,,hehe
#bodek


Rai, Amir, Daus, Fendi, Rizal, me, Zety, roomate daus amir, Awin.
Amir, Daus, Rizal and Zety are my buddies for Jom Kurus. 
Tapi, kitorang cenggitu je la, tak jadi kurus macam model pon. haha..


Nah, introducing, my roomate, coursemate, and segala macam partner la.. Partner in crime pon boleh, partner in gossip pon boleh... hahaha...
Actually, zety ni saya sayang lebih, don't hurt her! 
Thank you zety ^_^


Nah, ini pulak, Awin.... Kakak yang kelakar, terhibur jugak la kadang2...
Thank you jugak Awin, wpun baru kenal, beliau pon sangat cocok jadi partner in crime I..haha
Punya hati yang lembut jugak, so, never hurt her jugak!
Thank you Awin (^_^)


Rizal, coursemate saya jugak, tapi punya passion yang besar dalam bidang kebudayaan dan seni dan semua yang tu la. Masak pon pandai. Tapi tak sure, masak semua or just bab2 bakery...haha
Aku doakan korang. 
EH, "korang"? haha
Thanks Rizal (^_^)


Raisuddin, geng mesyuarat tingkap. Nak hiburkan hati, sila la cari beliau. 
Boleh duk lobby sampai 3 pagi sebab duk bincang isu2 semasa dengan beliau.
Sembang macam orang tua..haha


\

Ini pulak Fendi. 
Dalam satu geng, mesti ada yang kena gosip kan, dan dalam geng kami, saya and Fendi la yang di gosipkan. 
Hadoi, but I really don't care. 
hahaha
Fendi ni pandai masak, bagus kan beliau..haha


Shahrir, geng kami jugak. 
Seronok tau bergosip dengan beliau, dah la cantik, flawless lagi, haha..
Kadang2 mature jugak Shahrir ni, tapi saya mature lagi la.. lol!
Ada abang kembar nama Shahrin.
Sekepala dgn kami jugak.
Merupakan bunga dalam group kami, tapi tak payah la upload gambar Shahrin, sebab beliau cantik.
Insecure,,haha
#sapesuruhtakpegidinner


kat belakang tu Wudi, seronok gak kawan dengan beliau... haha


Tak tau nak upoad apa lagi, upload gambar budak dua orang ni pon boleh la kan..
Rizal, Shahrir and Shahrin ni roomate, dorang ni bagus tau, take care of each other macam adik beradik. Sweet...haha
#adore


"This is me, swallowing my pride, standing in front of you saying I'm sorry for that night..."
hahaha

Ok, this is me :p 



Btw, I was wearing Bahiyya Hijab. Kalo nak, boleh contact:



Nak contact saya pon boleh, through fb, 

Best tau pakai,,hehehee..
Murah je, kolej saya jual... 


Last but not least, 

Ajis!
Aziz yang pelik dan funny,,hahaa
Kadang2 annoying jugak...lol!
Bakal engineer jugak ni tau ^_^

Ok, that's all.
Diary MATB sudah sampai ke penghujung, kalo berminat tgk gambar lain, bleh ke Fb or google plus saya.. 

Bye byeeeee
(^_____^)



p/s:
Kolej ni best, juniors boleh la apply kolej ni, but, you all kena la active. Tak rugi active, banyak benda bleh belajar, banyak orang boleh kenal ^_^
















May 16, 2015

Last Industrial Visit

Hi peeps ^__^

This gonna be our last industrial visit, together as Biomedical Engineering students. #sob
So far, Hospital Rehabilitasi Cheras is the biggest one in Southeast East according to the talk on previous visit.



'Cikgu' Bee tengah mengajar anak murid..haha


Fefeeling lelebih sikit...haha


Board of What-so-ever for PERKATEK.
Katanya la....


We were in the middle of an urgent meeting..haha


Those guys look interested. Dalam hati sape tau kan...
Tapi, yes! This PnO stuffs are indeed interesting!
Try la ^_^


Emmmm.... 


Emmmm lagi..


The crowd! We're the next top Malaysia's Biomedical engineers!


Gambar Kenangan bersama coursemates tersayang.
Muahhh
 xxx


This is us! 
Ada beberapa orang yang takde, tak silap, 4 orang kot...

Our memories won't dies.......