November 28, 2015

Responsibility

Happy Weekend everybadeyhhh!

Hujung minggu ni buat apa? Memancing? Berenang? Goyang kaki? Kerja?
Buatlah apapun, yang penting, enjoy every single things yang kita buat ye ^____^


Orite, today's topic, "Responsibility"



Makin banyak tanggungjawab yang kita pegang, makin banyak benda yang kita belajar. Kita akan jadi lebih matang, lebih positif, lebih cool dan lebih segalanya. As long as kita tak main-main bila laksanakan tanggungjawab.

Kalau dalam Islam, bila kita ada tanggungjawab, yakni boleh dikategorikan sebagai amanah, kita wajib laksanakan dengan baik.

Okay guys, chill and learn something from your responsibility!

(^_____^)

3 comments:

Mawar Assufi - akinassufi said...

Yang ini sya agreee !

Lagipun bumi pinjaman Allah ni sgt luas. byk benda boleh explore...

Sya sekarang nak explore dunia business cara lain.. Saya nak open booth lah. Awak ada pengalaman tak?

dear anies said...

Jd manusia ni pn da mmg tanggungjwb... sbb tu gunung pn x mampu nk pikul

Asa Loan said...

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com


Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com