November 23, 2015

Mini Giveaway by Myra & Ina

Hi..
(^___^)
 Dah lama tak join GA, check it out okayh?


Klik banner utk join ye...

Syarat mereka:
1. Malaysian
2. Follow blog Ina.
3. Follow instagram beliau: https://instagram.com/flowery.dot/
5. Backlink kan banner ni. (dah buat kat atas tu,,hehe)
6. Publish entry. 
7. Letakkan URL entry kita kat ruangan comment post beliau.

Taraaa!
hehehee

Saya join ye dik (^____^)
Happy holiday! hehe



15 comments:

Khai♥Rin : anies said...

good luck athirah!

Receh Buck said...

Nabil Buat... Kisah Cerita Lawak Giler

Sabrina SA said...

haii kak trah thanks sebab sudi join GA ina :)) good luck!!

athiqi ariff said...

gud luck ea

Ayu Barbydol said...

dari segmen yang sama :) gud luck !
http://ayubarbydol.blogspot.my/2015/11/mini-giveaway-by-myra-ina.html

hainom OKje said...

Gud luck Tirah

hainom OKje said...

Gud luck Tirah

Cinta Hawaa said...

jalan2 ziarah sini..
salam perkenalan..

http://cintahawaa.blogspot.my/2015/11/mini-giveaway-by-myra-ina.html

Akif Imtiyaz said...

Salam..Singgah sini dari Giveaway yang sama..Best Of Luck ya !!
http://www.akifimtiyaz.com/2015/11/mini-giveaway-by-myra-ina.html

Ainur Athikah said...

Assalamualaikum, singgah sini! :)

http://boladuri.blogspot.my/2015/11/mini-giveaway-by-myra-ina.html

Cik Yanie said...

Assalammualaikum...... Yanie datang dari GA yang sama :) http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2015/11/mini-giveaway-by-mira-ina.html

Cik Adda said...

Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)

Giveaway Disember 2015 Cash RM500 by Emas Putih(15 Dis)

Mini Giveaway by Myra & Ina (15dec)

Giveaway for Our Lovely Girl by RianaLittleCuties (26Dec)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

Aqilah Azmi said...


Hiiiii! Goodluck!!!!!! Qila pun singgah dari GA yang sama hee hee :D
Goodmorning btw! :D

Asa Loan said...

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com


Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com