November 21, 2015

Face Cleanser #lol


Ever experienced this kind of problem?
Anyone?haha...
I used to... 


p/s:
orang lain kalau weekend, boleh bersantai, saya pulak, busy giler,,haha
sabar je la, demi sesuap nasi,,haha

10 comments:

confdeb said...

sabar ye...

singgah sini..:)

Khai♥Rin : anies said...

Xpe busy srpd xde buat apa2 kn ;)

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Trah, akk pn lama dah tak blogging :D

Mudah2an trah sihat n happy :) bersyukur dik, ada kerja. Dari xbuat apa2.

You may never know what results come from your action. But if you do nothing, there will be no result-Mohandas Karamchand Gandhi

Urmm..akk xda problem dgn face cleanser..seingt akk lah, tpi dgn pelembap muka ada la,hik3. Produk tu tak bersalah, cuma xserasi dgn kulit akk, habis menggelupas kulit smpai merah2, huhu

athiqi ariff said...

xpe tima muda ni la nk buat segala benda pun.gud luck ea

Farah said...

My current face cleanser pun macam ni juga. Tapi masih pakai sebab malas nak beli baru.

tiga lalat said...

tringat lagu wali band., demi membeli beras dan sevongkah berlian ., hehe2

Ella Suhaila said...

anda ditag http://dramaticyang.blogspot.my/2015/11/1st-giveaway-by-mb_24.html

hainom OKje said...

Hishhh......seram mak tengok tau Tirah......
Tu cleanser ke clorox tu hihi....
Sabarlah Tirah....bukan senang nak senang katanya, kat nak beli ipong hihi

hainom OKje said...

Hishhh......seram mak tengok tau Tirah......
Tu cleanser ke clorox tu hihi....
Sabarlah Tirah....bukan senang nak senang katanya, kat nak beli ipong hihi

Asa Loan said...

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com


Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com