November 25, 2015

Destinasi Pilihan...

Hi (^___^)

December ni, kitorang ada la cuti sekejap, kitorang berlima ni plan nak jalan, tapi tak tau nak gi mana.haha

Banyak dah kitorang punya cadangan, tapi semua terbengkalai.haha

1. Gambang Waterpark: Cuti sekolah, ramai, dengar cerita pon dorang kata tak best sangat.
2. Tambun Waterpark: Cuti sekolah jugak, ramai...haha..
3. Sunway Lagoon: Pon masalah keramaian orang plus macam mahal je tiket.haha
4. Bermacam jenis sungai: December ni musim hujan, bahaya plus maybe air tak jernih.


Kitorang pon dah pening dah, still mencari. Tapi kalau memang takde tempat sangat, kitorang pergi hair saloon je la. Lepastu balik, masing-masing duk depan laptop..haha

Tapi dengar citer time cuti sekolah ramai yang balik kampung, so Sunway Lagoon tu tak ramai orang sangat. Entah la nakkkk....haha


Ahli kelab ukur jalan.
Sekarang kelab ni tersangatlah slow dah. Busy la katakan, semua nak jadi wanita bekerjaya.haha


11 comments:

luqman zakaria said...

Kes dalam dilemma la nih yer..hehe..

Muhammad Faizal said...

untong la jejalan..untong la cuti...hehehhehe

Athirah Diyana said...

Gambang tak best. huhuhu....

Sally Samsaiman said...

jalan-jalan food hunting laa...xpun relaxing kat hotel atau resort pun best whatt

Liza Mustafa said...

gambang water park memang full time cuti sekolah..nak beli tiket pun seksa...tapi liza cadangkan kalo nak g gambang, boleh try gambang safari park..lagi best dari zoo negara kot...leh tgk entry liza yg lepas...hehehe

KorN said...

kalau nk gi sunway lagoon. better pergi weekdays sebab nya kalau gi wikend org ramai giler. nk naik roller coaster pon beratur smpi sejam. tapi tmpt lain pun mcm sama je wekeend mesti packkkk pnya kann

Mawar Assufi - akinassufi said...

Dah lama tak p berduti >_<

The Kehalusan Kelembutan said...

Salam moga dipermudah. Singgah dr blog kak mia

hainom OKje said...

Perkateklah ni ek.... syok betui tau nak pi ukur jalan korang ni. Okje duk rumah jerlah kot huhu...
Mmg pun ramai cuti cuti sekolah ni, gi PD jer lah hihi

dear anies said...

Sunway. Tp g weekday laa x ramai manusia ;)

Asa Loan said...

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com


Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com