November 7, 2015

Cara Mendemamkan Diri

Hai bloggers (^___^)

Tadi saya check keywords yang pelawat blog saya guna, ni salah satu yang saya jumpa;

"Cara mendemamkan diri"



Haaaa????
Dah kenapa awak oi?
Ni sebab nak ponteng sekolah ke nak ponteng kerja?
hahahahaaa

Ada ke sebelum ni saya bagi tips cara nak mendemamkan diri?
Takde kot....

Apapun, buat pembaca, mungkin awak ada reasons kenapa nak mintak demam. Walaupun perbuatan tu pelik, tapi who knows kan?hahaha...

Sihat adalah salah satu nikmat. Bila sakit, barulah kita menghargai waktu sihat kan?
Macam lagu nasyid tu, "ingat lima perkara, sebelum lima perkara...sihat...sebelum sakit..."

Jagalah kesihatan okay, especially yang ada parents and orang-orang sekeliling yang ambil berat. Jangan susahkan hati dorang okay.

Okeyh,
babai :p



14 comments:

hana hadi said...

alahai keyword mcm tu pun boleh ke.. tapi kan kalau nak dapatkan selesema tau hana caranya. hehehe

Amir Khalis said...

main hujan

Kakak Tiri Cinderella said...

Hahaha Nak demam? XD

Syafiqah Sharmeen said...

Alahai cara mendemamkan diri pun boleh hahahaha :D

Hajar Shikin said...

pun boleh la keyword gitu..hehe

Hanamiko Sakura said...

main hujan dan main tengah panas. kompem ! haha

singgah sini :)

Nooriah Abdullah said...

tak nak demam la dik oiiii
org nk sihat walafiat bukan nk demam kannn

The Kehalusan Kelembutan said...

Ada jugak, lahai ! but we dont the reason right?
Tapi tak mau la mintak sakit sakit ni , syukur apa yang Allah kasi

Zizie Zack said...

husnudzon.. si bos yg cari cara ni sbb xnak kena tipu dengan pekerja dia kot.. hehehehe

Aisya Ahamad said...

Sy plak selalu dpt keyword mcm mana nak sakit tekak. Hehe

Athirah Diyana said...

amboi keywords dia. hahaha.

KorN said...

bukan nk ponteng skola ke nk ponteng kerja. nk mc je. eh boleh ke cam tu

Amy Jung said...

salam perkenalan sis..

smartiesmoo.blogspot.kr

Shikin Razali said...

hehehe bagilah tips cara medemamkan diri.. =D Yea, memang betul tue.. kalu boleh jangan susahkan hati orang2 yang menyayangi kita..