August 5, 2015

PERKATEK

Assalamualaikum....

Ni nak story sikit..hehe...

Dekat uni life ni, saya ada satu geng, kami namakan as PERKATEK.
PERKATEK ni short form untuk ..... *secret* hahahhahaa


Banyak memories yang kami create bersama, suka duka dan gelak ketawa....
Sedih bila dah nak berpisah, nasib baik ada top up course yang kitorang wajib ambil minggu ni, kalau tak, memang tak jumpa dah kot... sobsob,,,,

Banyak benda nak cerita, dan tak tau ayat apa yang boleh saya guna untuk menyatakan perasaan kasih, sayang dan menghargai kehadiran ahli-ahli PERKATEK ni....

Thank you so much girls (^____^)


Nah, ni, kitorang... teka mana satu saya,,,hahaha

Kitorang ada sebelas semuanya, tapi dalam gambar ni ada yang takde ^_^

Hopefully our memories will last forever and won't fade away like the wind. Eh eh,,,hahaha


Korang pon mesti ada geng kan,,hehehee



Ni complete..hehehe

#playingWhenIseeYouAgain





5 comments:

Puan Wawa said...

salam thirah, wawa singgah follow 1100..")

nantikan esok segmen dari wawa ye.. jemput support.

tqvm..")

NuSaNa NoSa 91 said...

11? woooowwww, ramainya..

semoga terus kekal bersahabat ye.. ^_^

Nurul Faiz said...

Trah yang depan sekali tu. hihihi

cweet pinky said...

salam singgah, hehe, hm, pasal geng, ada tapi CP ni jenis alone ranger , sume geng CP masuk, hahaha...dari sekolah CP macam nih, so takde specific geng...

cweet pinky said...

Owh, pakai Safi, ada kawan CP cakap, Safi ni tak beri kesan pape pun, sekadar pembersih muka..in shaa ALLAH, CP memang nak hupdate nih , nanti mai la singgah baca :D

Tapi awok ni tirah, cantik dah....putih licin je muka...