July 26, 2015

Selamat Hari Raya

Salam, Hi! (^_____^)

Belum terlewat kan nak buat post hari raya..?hehe

Selamat Hari Raya, maaf zahir batin daripada saya,,hehe

Ni gambar-gambar raya yang sempat di ambil, maklumla, busy,,,hahahhaa










Selfie je la yang banyak,,haha...Ni gambar-gambar masa raya pertama. Then, tak sempat dah nak bergambar....

Anyway, semoga ibadah kita semasa bulan puasa diterima Allah S.W.T dan berterusan walaupun dah sekarang bukan lagi bulan Ramadhan.
Semoga kita semua dipanjangkan umur dan bertemu lagi di Ramadhan depan.

Babai....
(^______^)

8 comments:

PeRdU cINta said...

selamat hari raya trah..maaf zahir batin ye..

Eka Tikah said...

selamat hari raya Thirah. hehe

Azura Rabbits said...

selamat hari raya athirah :)

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

"Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin"

Fuza Musa said...

Selamat Hari Raya...kemain gojes uols berposing...

Wan Nur Najihah Wan Shari said...

selamat hari raya..amboi meriah nya..

cweet pinky said...

hahaha , alala comelnya macam budak sekolah menengah jer CP tengok, hahaha , bila nak besar nih ???

cweet pinky said...

eh3, lupa, nak ucap selamat hari raya jugak, maaf zahir dan batin

kosong - kosong yer ...

trend zaman sekarang :D