February 16, 2015

Last Battle!

Hype ^___^

Sem baru just around the corner, bye bye holiday!haha
And this gonna be my last official semester, means excluding short sem la.. XD

And, this is how my battle goes. hahaha.. 
Ada subjek2 yang overlap dengan subjek yang nak kena repeat ni, haish, kena tukar sana tukar sini la, nak tak nak kena amik jugak, unless saya nak extend. hahhaha
Tak nak la extend kan, so, bersusah susah la dahulu. Bulan 10 boleh grad..hehe
Amin...

Ok, may Allah ease everything!Jia You!!!!!


#hope
#nopainnogain


p/s:
padan muka dekat diri sendiri, sape suruh main2 kan, kan dah kena repeat... T.T
Hi adik2, jangan jadi macam akak ye..haha

10 comments:

Jomsantaisekejap Jss said...

Well Good luck sis..Semuga berjaya dengan cemerlang dan di permudahkan segalanya. Try your very best to be the best among the best... :-)

Fhatin Amelia said...

good luck :D

jemput join
http://mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

CiK N.A said...

all the best :)

..cik hana.. said...

chaiyok2! hehehe....cik hana pernah kena repeat jugak dulu...oleh kerana nak grad on time terpaksa la buat short course...pastu mula la rasa sedih,lonely,dengki,dan segala lagi perasaan yang negatif2 tu menjelma sebab kawan2 lain dapat berholiday but cik hana kena buat short course (T T)

Mialia said...

ok. jgn risau, sy takkan jdi mcm akak. hahaha.

gurau je, jgn marah eh :P

Mazni Munawar said...

all the best kak! semoga dipermudahkan :D

cweet pinky said...

CP datang melawat semula kat sini....btw...CP pun baru update new entry..mai la jenguk...k done for promotion.....

**CP pun dah masuk last semester! yeah! tak sabar nak habis...tapi yela....bila nak last2 nih cabaran lebih hangat dan sengit dan kalau salah langkah boleh hangit....

**so CP nak wish Trah the best luck..so do to myself...for the last sem....

**owh, Trah convo bulan 10 ?? y ??

nayfatimah rasyid said...

all the best dik ;)

Zuhaira Nasrin said...

good luck utk new sem! :D

Cik Yaya said...

last semester yeeee =)