November 8, 2014

Seniors' Graduation Day!

Hype peeps!hehe
Tetiba rasa nak update kan. So, layan....


Preparation untuk mini celebration. 
Gigih kan..haha

Muka gadis-gadis tahun akhir Biomedical Engineering, UM
*cantik tak?*
hahaha


Bersama seniors yang dah grad...


Ambik aura + semangat sikit!!! haha


Ha, best part dia, MAKAN!!! 
Serius banyak lauk, macam orang kenduri kawin dan semestinya sedap..haha

Good Luck and All the Best buat yang still study macam saya ni. 
#muahciked
^_____^

Bye bye......

p/s:
Opss...  kalau nak kenal sape buddy saya, sila ke FB ea, buddy saya ni cantik sangat.hehe.. Now, beliau tengah further study, Master dekat Biomed Engine UM juga. 
#feelinginspired


3 comments:

cweet pinky said...

Hehehe, amboi, ambik berkat orang konvo yer, huhu, bestnye, CP tahun depan in shaa ALLAH, trah bile?

hainom OKje said...

Trah dah tahun akhir ke? Cepatnya masa berlalu.Rasanya masa okje mula mula join blog dulu, Trah baru masuk U kot....Ohhhh tak sangka mak dah semakin tua hokayy hoho

ros_reeza said...

Salam kenal ;) kak Ros follow sini