March 9, 2014

MH370, Where Are You?


Dear MH370, 
Where are you?
Please come back, all of us are waiting for you.

Allahuakbar, 
bila Allah kata Jadi, maka jadilah...
Kun fayakun...

Dear Malaysian, 
Keep Praying.

Insha Allah, the chance is ours. 

Aminn...

Dear typical Malaysian, 
those who are fanatic with their political views, stop arguing, stop spreading all those nonsense, stop judging and stop blaming.
Lets pray together.

Insha Allah. 

p/s:
Dear readers, please get yourself a trusted and formal information. 

8 comments:

Ninaa Hassan said...

typical malaysian kan.benda macam ni pon dok buat lawak,dipolitikkan (-_-)
#pray4mh370

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Doakan yang terbaik buat MH370.

Typical malaysian...x kena batang hidung sendiri memang lah boleh buat lawak bodoh macam tu. Lgsg xde sensitiviti pg org lain...

Yana Libra said...

harap kapal tu cepat2 ditemui dengan selamat~

noornazuha said...

Doa and keep berdoa jeh la supaya apa pun bentuknye kapal terbang tu nanti, at least jumpa kan

nuyui a.k.a miss YUI said...

truskna berdoa.aminn.

shameel Iskandar said...

sama2lah kita mendoakan yg terbaik utk penumpang dan anak kapal MAS MH370.

Katak Comel said...

semoga penumpang dan anak kapal mh370 kembali dalam keadaan sihat2 shaja

Cik Yaya said...

percaya pada takdir Allah...