March 8, 2014

#1 Capstone

Halloo (^____^)

Hand Grip is our first Capstone Project.

You know hand grip? hehe... yang kita guna untuk ukur kekuatan tangan tu la. Kalo kat gym, muka dia yang macam dalam gambar ni.


Tapi yang ni kita tak boleh tau nilai daya yang kita kenakan. So, we come out with our own idea, designated by all 8 of us. Nanti dah siap saya kasi tunjuk

I warning awal-awal ok, don't expect too much since the materials that we used mostly from the recycle product.haha.. baguih2...

And one more thing, prototype kami tu, tak de la canggih, pakai kayu pun boleh. Sebab, kitorang nak capai objektif semata-mata, bukan nak menkomersialkan product kitorang. Kalau nak jual, boleh la kita pakai benda yang havoc-havoc sikit. haha

Before I tutup tirai, here is our progress....



ha, perkenalkan, kat belakang tu nama dia 'Amira (kami). My cute coursemate.

Aktiviti selfie tak dapat la nak elak, ye dok?haha

Okeyh, babai (^_____^)

p/s:
happy happy sokmo guys!!!

5 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

dak ingt pnh guna ke tak..huhuh

Nurul Faiz said...

rasanya benda tu macam ada je kat dalam rumah CF ni. huhu.

lama tak nampak trah. bz ye :)

Cik Yaya said...

salam trah =)
owh itu ke fungsi mende alah tu,..yaya selalu nmpk tp cam xrei je pe fungsi..huhu...

cik trah wat mende dlm gmbr tu..? @o@

Teena Tna said...

Ni final year project ke? Tak dapat imagine apakah benda tu. hehe. Nanti dah siap, tunjuk ea.

athiqi ariff said...

wahh cam menarik la tirah..bg sy 1 free leh x