February 18, 2014

Story of My Life

Assalamualaikum (^___^)

2014...
Cepat masa berlalu, sangat cepat. Rasa macam baru semalam masuk tadika. TUp tup, eh? 22 tahun dah aku ni.haha

So, this is my first and latest entry for 2014, an entry published by a third year student. Second SEM dah pun, maksudnya ni sem ke6 saya, ada lagi berbaki 2 sem. Kalau habis pada waktunya la.haha

When I look back, hmm... there are lot and lot of things have changed.

Tapi haritu, jumpa dengan sepupu ayah, dia cakap,
"Eh, budak ni. Tak berubah muka dia, dari dulu macam ni la dia"

Saya macam, krek krek... Is that for real? Maybe pada pandangannya la.

And, there are also lot... lot... of things I wanna share. But, I've no idea how and when. Busy la katakan.

Tapi seriously, sem ni busy. Dengan jam kredit yang banyak, dengan Engineering Art Challenge yang saya join, dengan projek mega bersama kawan-kawan, dengan urusan latihan industri lagi.

I think, I have to work harder la since I'm not a kid anymore and I need to pretend that I am mature enough to handle my own life. Maybe..haha

Mengenang kembali rentetan hidupku yang tak berapa nak rentet ni, baru ku sedar, I've grown up (^___^)
Agak LOL la..haha

Zaman muda belum belia. Ofkos yang pakai tudung tu la saya..haha


Zaman sekolah menengah, form 5. Gambar len takde, terdelete memori,,sob sob T.T

Zaman matrik. Still searching for this shirt, no idea where is it..huhu

First year dulu. Rindu pulak,,haha

Second Year, I learnt a lot, yet quite confusing in finding my own path.
I love this one, honestly. Seriously.haha

Now dah 3rd year. 

This is my timeline, not much to say but I've learnt a lot. Try to be a better person without being others or try to hide my own colors. Not that good, I just can't and of course I really hope that I'm not a really bad girl too. 

Thanks to everyone, I've grown up till this stage mostly because of all of you. 
Terasa nak nyanyi lagu Story of My Life la pulak,,haha

End of story. May Allah ease everything. (^___^)




7 comments:

Fuza Musa said...

album yang sangat berharga ni

Cik Yaya said...

salam..
wee comei nye yg mse muda belia tu..hehe kecik2 da pkai tudung..omei cgt ^o^

Sally Samsaiman said...

trah! kejap ada kejap hilang budak ni aihh...hehehe...

betul...cepat sangat masa berlalu kan

Sally Samsaiman said...

Hehehe..xpe..dahulukan yg mana yg penting :)

Cik Yaya said...

komen apa cik trah?xde pon..huuuu

aisya said...

comel je gambar masa kecik2 tu. hehe

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah rabu di sini...akak dah follow blog adik..