September 28, 2013

DOn't Waste Your Time


Tapi, kekadang, kita kena bawa juga ke depan sebagai guidance dalam kehidupan. 
Belajar daripada pengalaman
(^___^)

September 14, 2013

Kucing

Salam (^___^)
Jom cuci mata dengan kucing!!!..hehe

First, the cutest one....


cute? mestila cute..haha
pandai kucing ni, ceq jeles dengan tuan dia..huhu

Lagi gambar kucing pilihan (^___^)



Lastly, the mysterious one...


pss... he's the one yang ceroboh masuk bilik ceq, orang kasi makan roti tak nak. Haish, takkan nak KFC kot. Muka dia terpaksa dirahsiakan since dia ni penceroboh yang dikehendaki..haha.. Nak tau muka dia, pm me. And one more thing, dia ni besar gedabak, makan monyet la kot yang jadi besar camni.

Okeyh ni je. 
Selamat berhujung minggu (^____^)
Selamat Hari Malaysia...





September 12, 2013

Happiness

Assalamualaikum (^___^)


Hehe.. ni la happiness. Yup, Ni happiness bagi saya dan for sure, orang lain pun sama kan? Mesti rasa bangga je especially when we wake up just a minute before the alarm. Tapi kalo bangun just sebab nak tutup jam, citer lain la tu pulak..haha...

Tahniah buat sesape yang boleh bangun tanpa jam loceng. Rahsia dia, just set dalam mind, nak bangun pukul berapa, insha Allah, pasti bangun (^____^)


p/s:
bersin pagi-pagi pun happiness bagi saya, rasa macam enjin tu start balik..haha

September 10, 2013

Our First Day

Hype (^___^)

Now we are the third year sudents!!!
Besar dah na?haha

Semalam first class kitorang  and of course our first meeting jugak after a 'long' break (kot)..haha

These are our faces, some of us got new looks, and some are still on the same shoes, I mean physically, mentally, I quite sure, we all have something new for this and onward semesters. Right peeps? (^___^)
*claps*





Saya terperasan something, ramai yang pakai baju kurung untuk first class ^__^
Yang pakai baju macam tak nak masuk kelas tu, sila abaikan, dia baru sampai dari kampung. Rajin kan dia, pegi jugak kelas..haha

Yang last picture tu, kami sempat shopping petang semalam, kopak duit ceq..haha

Have fun with your new semester ea (^___^)
Good Luck!!!

Jom breakfast..hehe


psss...tu blog Chipmunks...haha

So far, not bad la my room, cuma jauh sikit and kongsi path yang sama dengan budak laki, annoying gak cos kena pakai tudung kalo nak jemur baju, tingkap tak leh bukak luas-luas, and so on la... *sigh*


Bye bye (^_____^)

September 2, 2013

SNSD & Dangerous Boys

Presenting...






They were called The Dangerous Boys who known as the juvenile boys. How come? They are totally cute. (Milley said, "totes"..haha)

Kalau dekat Malaysia, kalau dah namanya 'Dangerous', of course la muka pun nampak tanda bahaya (majoritinya, kalau ada yang cute, case terpencil la tu kot, macam saya). Tapi dekat Korea, lain pulak mukanya.haha

Buktinya, please refer to the cute pics above. Totessss.....haha...

Actually, rancangan ni dah airing since 2011, but, saya baru tengok 2 3 hari lepas, dan baru tau fakta kecomelan orang korea sampai yang perangai dasyat (tapi takde la dasyat sangat) pun still look cute and act cute.

Saya paling suka yang 2nd and yang last sekali. Comel,,,haha

Then, last but not least,



All of a sudden, I come out with this entry, the main point is about the cuteness of Korean. haha..
Actually, these days, minat nak tengok movie, drama, dance and etc. datang balik, so layan je la. Tapi nama dorang, susah nak ingat, yang best layan, yang tak best, sepak jauh-jauh..haha..

p/s:
It's been a long time ago since....
and...
still waiting to register my subjects. *sigh