September 2, 2013

SNSD & Dangerous Boys

Presenting...






They were called The Dangerous Boys who known as the juvenile boys. How come? They are totally cute. (Milley said, "totes"..haha)

Kalau dekat Malaysia, kalau dah namanya 'Dangerous', of course la muka pun nampak tanda bahaya (majoritinya, kalau ada yang cute, case terpencil la tu kot, macam saya). Tapi dekat Korea, lain pulak mukanya.haha

Buktinya, please refer to the cute pics above. Totessss.....haha...

Actually, rancangan ni dah airing since 2011, but, saya baru tengok 2 3 hari lepas, dan baru tau fakta kecomelan orang korea sampai yang perangai dasyat (tapi takde la dasyat sangat) pun still look cute and act cute.

Saya paling suka yang 2nd and yang last sekali. Comel,,,haha

Then, last but not least,



All of a sudden, I come out with this entry, the main point is about the cuteness of Korean. haha..
Actually, these days, minat nak tengok movie, drama, dance and etc. datang balik, so layan je la. Tapi nama dorang, susah nak ingat, yang best layan, yang tak best, sepak jauh-jauh..haha..

p/s:
It's been a long time ago since....
and...
still waiting to register my subjects. *sigh



7 comments:

Amirul Amir said...

wah, best, hehehehe :) no-ordinaryblog(BlogKartunDunia)

Shida Radzuan said...

alaaa.. xngam la plak ngn shida trahhh..kurengla..korea nih huhuu..ape pn janji enjoy hehee..

Cik Yaya said...

salam..

kiut?? bia btoi cik trah..xnmpk kiutt ponnnn...huhu ;p

hainom OKje said...

geng geng kelepoplah ni yeh Trah hehe

Cik Yaya said...

da tenung lame......
ttp xnmpk dimana kiutnye..hahaha

*mara nmpk...;p*

yela2....kiut la tu...hehe

dEdEQ dE wIshEs said...

HENCEM YOOO . TP KURENG . HEHEHE . MINAT BEBENOR ADIK KAK SORG NI

Chic Na said...

tak sangka trah minat kpop.. hehe.. cikna minat kim hyun joong & joong ki je.. kikiki..