September 12, 2013

Happiness

Assalamualaikum (^___^)


Hehe.. ni la happiness. Yup, Ni happiness bagi saya dan for sure, orang lain pun sama kan? Mesti rasa bangga je especially when we wake up just a minute before the alarm. Tapi kalo bangun just sebab nak tutup jam, citer lain la tu pulak..haha...

Tahniah buat sesape yang boleh bangun tanpa jam loceng. Rahsia dia, just set dalam mind, nak bangun pukul berapa, insha Allah, pasti bangun (^____^)


p/s:
bersin pagi-pagi pun happiness bagi saya, rasa macam enjin tu start balik..haha

26 comments:

BUNDA a.k.a KN said...

InsyaAllah...

nuyui a.k.a miss YUI said...

usaha pasti boleh..hihi

Masya said...

dah lama x guna jam loceng, dah ada anak ni auomatik tebangun pukul 5.30 pagi .. hihihihihi

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Athirah..

hihi..betul tu.. sangat best bila celik sebelum alarm bunyi.

hehe..cma selalu tepuk2 bantal srh gerak pukul bape nk bgn.. :p

Super Girl said...

setuju sangat . sebelum tidur deeya selalu cakap , "ya Allah bangun kan aku pukul sekian-sekian. konpem esoknyaa sharp bgn mcm kita nak" insha allah . yakin tuu perlu :)

S.K.A said...

he3..btol 2 =) kena psang niat awal2..inshaa'Allah jd..kalau bersin pg2..tanda2 resdung pn ada..

Teena Tna said...

Kalau saya, dah terjaga sendiri around 5 am, pastu sambung balik tidur, bangun lambat jugak. Patutnya, kalau dah tersedar awal tu buat solat tahajud kan....

aisya said...

tapi kadang2 kalau dah terbiasa pandai terjaga dgn sendirinya.. hehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy 5.30 pg mmg automatik dah bgun. hehe...bangga kejap
jom teka barang kat blog momoy. hanya komen sahaja

Faariis said...

satu lagi, bwuduk sblom tido. dan niat nk bgun kol bape. insyaAllah bagun. :)

||aLeaSaRa|| said...

salam tyrah.owh nanti dah kawin mind tu dah set kena bangun pagi.alarm tak sempat bunyi,automatik tyrah terbangun sendiri he3...

p/s-->kadang2 suka tepuk bantal tiga kali doa nak bangun pukul berapa he3..

❤Kamsiah❤ said...

lama akak tak melawat Tirah..apa kabar?
pagi ni bgn pukul 3 lbh,menyediakan pulut kuning 2kg,rendang ayam 2 ekor dan nasi lemak...

ziana said...

Saya ada alarm hidup.. dia punya melalak ya ampun.. salam kenal

kopi pasta said...

<--- bangun ikut sedap badan je =.='

Kin Naz said...

salam perkenalan.

twinscraftlife said...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as phone case, ear cap,
bags, pouch and many more! 쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com

Amirul Amir said...

happyyyy, hehehehe :) no-ordinaryblog(BlogKartunDunia)

Azie Namico said...

hapiness day for you hehehe

Norhasniza Khalid said...

semoga berjaya menempuh hari-hari mendatang..

hana hadi said...

mind set nak bagun pukul 5 pagi.. tapi terawal 4.30. tido balik dan baget akan bagun pukul 5.. last2 5.30 bangun. huhu

Akmal Halim said...

selalu berazam nk bangun tanpa alarm..tapi masih kurg mampu..bila la nak berjaya sampai target ni kan..huhu :P

Cik Yaya said...

btul3...
yaya selalu jgk tbgun awl pagi sblm alrm hp tu bunyi...

selalunya tbgun lam kul 3lebih la..........

Mimi Azirah said...

Yg penting kite happy selaluuuu

Deqla Manjew said...

salam pagi rabu dear.. =)

aswadz said...

aku bgn pagi confirm bersin2.

Tinta Lana said...

Salam.

Macam lana, kalau badan terlalu letih..alarm tak jalan.

Kena pakai suara manusia, tak kisahlah siapa. Baru jaga,hee