June 8, 2013

Imotiv itu apa?

Assalamualaikum...

Bukak blog tadi, baru perasan ada something yang pelik. Imotiv tu benda apa? Kenapa dia ada kat komen dan kenapa dia tak jadi publish? Mana hilang? Pening, pening....


hoh,, blur lagi (^____^)

Tetiba bunyi bunga api, hari ni hari apa? Semalam 27 Rejab, harini? Haish...
*geleng...

credit to google image (^___^)


p/s:
sakit gigi kali ni susah nak hilang, tak tau nak baut cane dah, hadoi... lekat nasikkkk T.T
baru tau atas pun akan tumbuh gigi bongsu, aiyoo.. berapa tahun lagi ceq nak tahan ni? dah dua tahun dah gigi oi,, dah2 la tu,,huhu


3 comments:

Tinta Lana said...

Salam.

Urmm..akk pun tak brapa faham imotiv ni..

are_lin@yu said...

aik plik kmna hilang.huhu

hainom OKje said...

Tak pernah terfikir Trah...selalu gak nampak... tapi malas nak google...Trahlah google pas tu bagi tau OKje hehe