May 24, 2013

Menawan Puncak Putrajaya

Assalamualaikum (^____^)

A few days ago, kami ziarah Putrajaya, buat IC, sambil-sambil tu, ber-holiday la kami,,hehe
Sebelum tu, maafkan saya sebab dah lama tak jenguk sahabat-sahabat sekalian, maafkan saya, kehidupan pelajar, kekadang tu memang busy, kekadang tu, buat-buat busy, faham-faham la ea..hehe

Okay, showtime!!!


Benda ni boleh view Putrajaya, view dia ok la, try la sendiri..hehe
Tapi, mungkin kena repair sikit la,,hehe

terasa macam pergi oversea... rumput dia best..hehe

Masjid Putra, Putrajaya

teruja tengok telur burung atas tanah, susah nak jumpa kat tengah bandar, macam kat kampung lak..hehe

Okay, gambar ni je yang boleh dikongsi, nanti berat pulak nak bukak blog ni. Agak jakun..haha...
Tapi memang first time pun ke Putrajaya, so, tak pe la berlagak jakun pun,,haha 

Sangat happy walaupun panas, sangat, pergi dengan sahabat, terasa ukhuwah terjalin di situ. Terima kasih buat Encik Pemandu pelancong, kami memang macamni, kepoh sikit..hehe... Terima kasih daun keladi, next time kitorang jenguk lagi. 

Okey, Good Luck buat yang akan ambil final nanti. (^____^)
Wailalliqa', ma'assalamah....

p/s:
Jom jadi se'positive' yang mungkin (^____^)




4 comments:

Tia Fatihah said...

assalamualaikum. normal lah tu sebagai pelajar :D

caliph shuriken said...

ehh, tu telur burung puyuh kn?

*dh lama jgak x singgah sini, huh...

Azie Namico said...

wahh !gi putrajaya x ajak azie...dekat sgt dah dengan kita dah tu....suasana nyer mendamaikan....best2!lagi best kalau trah gi wetland...awesome tempatnya...

Iha Zaliza said...

waa akak pergi putrajaya ye.. iha pun tak sampai situ lagi padahal bukan jauh pun dengan rumah sendiri, hehe.. psttt akak, kalau edit sikit gambar yg dekat rumput tu, memang nampak mcm kat oversea la you, hiks~ :D