March 24, 2013

Yuna (^___^)

Assalamualaikum (^___^)

Sedikit kata-kata daripada insan yang tersangat dhoif ini;

"Dalam bersahabat, usahlah kita terlalu beremosi, terimalah semua dengan hati yang terbuka, mainan emosi hanyalah jerangkap samar buat sebuah persahabatan..."

Ini teguran untuk diri sendiri juga. Kekadang, dalam kita bersahabat, mesti ada salah seorang yang selalu menjadikan emosi dia sebagai pokok utama. Jadi, sebagai seorang sahabat, apa yang perlu kita lakukan untuk memadamkannya? SABAR selagi mampu, tegur selagi boleh. Bak kata orang tua, jangan dicurah minyak ke dalam api. Sungguh, betapa besarnya cabaran dalam bersahabat.

Orite, back to the topic.hehe

Nak share lagu ni, macam best, si Malaysian yang sedang mendaki tangga di negara orang, dalam satu sudut, memang sangat membanggakan. Saya pun tumpang tersenyum (^____^)

Bagi yang belum dengar lagu ni, silakan (^____^)


video

 SHINE YOUR WAY!!!

p/s:
Oh hujan... love you damn much!!! Alhamdulillah (^____^)

20 comments:

Nurul Faiz said...

suara perempuan tu yuna ke?

trah zain said...

yup.. best kan akak..hehe

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, best jugak nie trah :D

Tinta Lana said...

Catchy song kan trah ^_^

Buat kepala goyang2 ikut rentak lagu,hehehe

NAL said...

best ni..thanks trah sebab sharing is caring.. :)

trah zain said...

nyanyi la ika,,hehe

trah zain said...

betul.. syok layan lagu ni,,hehe

Lina said...

kata orang berkawan biar seribu..sebab kawan sampai bila2 ni susah nak jumpa.. so hargai lah kawan2 anda..

hehehehe.. sahabat hujung nyawa..

trah zain said...

welcome NAL (^___^)

trah zain said...

hehe.. sahabat setia hujung nyawa..haha

Chic Na said...

suka lagu ni jugak trah. five!! ;)

Arol Mubin said...

Kali pertama dengar lagu nie terus jatuh cinta! Hehehe. Suka liriknya, kena pulak dengan mood Arol sekarang nie. Shine, shine, shine, shine your wayyy! :D

trah zain said...

yeah!!! five chicna!!!

trah zain said...

ha kan? best, bagi semngat jugak lagu ni, musik dy pun not bad..haha

noornazuha said...

memang akak tumpang bangga dengan Yuna..tak sia sia usaha dia selama ni...

trah zain said...

betul,, usaha sendir, lagi la senang bila dapat hasil,,hoho

Mar Haini Abdul Rahim said...

bes kata2 tu rasa nak copy :)

Shida Radzuan said...

yunaa...terbaik..rmai remaja skg suka dia ^_^

miz ruha said...

1st time dengar lagu ni... best!!

Azie Namico said...

haaaa....baru tau that yuna ! eh !wow ! best song...nice sharing trah!