February 20, 2013

Challenge Accepted?


Ada betulnya dengan statement ni kan?



p/s:
Ni kira macam wordless weds yg selalu dicanangkan tu la..hehe
Sape paham maksud ayat ni?
Anyone?
Just say it!
"Challenge Accepted!!!


38 comments:

Nurul Faiz said...

err... akak tak faham la Trah. huhuhu.
Sila terangkan dengan jelas ye. hehe.

Tinta Lana said...

Salam.

Yang akak faham, pilihan tu selalu ada. Kita sentiasa boleh memilih :D

Chic Na said...

betul tu. setuju. pasti ada penyelesaiannya. :)

adibahfaizah said...

mcm faham. hehe. klu ade problem or smthng else, jgn putus asa. keep calm and find another solution :)

puteri kasih said...

maksudnya kita sentiasa ada pilihan untuk dipilih..so never give up :)

adzairdawati makdara said...

rasa rasanya macam faham hehehe

^^eKaTiKaH^^ said...

faham.. tak tahu nak cakap mcm mne..heee

Mar Haini Abdul Rahim said...

hehehe yang penting jgn langgar tembok yew.. :D

izan mama mia said...

entah...akak tak faham lew....heheeh...

Mrs Velentine said...

betul...hehehe..yg penting jangan mengelak ke belakang dahlah

QA's ~ mamapapa said...

salam,trah :)

akak paham2,eheheh!!!maksudnya kita sentiasa ada pilihankn..cuma kita je yg kena buat pilihan tu,,and proceed :))
salam kenal,jemput follow kmbali ye :)

Rahmad Mat said...

setiap yg berlaku mesti ada penyelesaiannya....

Nurul Aini said...

Hehehe..betullah tu..kalau cara yang no 1 tu, tak boleh selesaikan masalah, pilih jalan yang seterusnya. Jangan lari dari masalah nanti dia kejar..hohoho..macam tu kot. ^___^

trah zain said...

haha.. akak ni, teringat lak gaya cg2 yg try test student dia u jwb sklan,,haha..
akak memang cg sejati (^___^)

trah zain said...

wassalam,, betul3... idup sentiasa ada pilihan (^___^)

NAL said...

faham !
Bile org tu dah berpunyer, cari jer yg lain.. - betul kan ? ><

hainom OKje said...

Hehe....jangan masuk kiri masuk kanan.. ...

Cik Yaya said...

hm..yea..sometimes..hehe ;p

trah zain said...

hehe.. betul betul betul (^____^)

cweet pinky said...

em , mean ade banyal pilihan ???

QasehnyaRania said...

morning sinngah sini ;D

jom join segmen ni, nak?


http://lobaksusue.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

trah zain said...

betul2...keep calm n face it (^___^)

trah zain said...

betul tu, never give up!!

trah zain said...

hehe,, bagus3.. mesti faham punya kan,, (^___^)

trah zain said...

xpe, asalkan diri faham dah lebih daripada bagus dah tu (^__^)

trah zain said...

huish akak ni,,haha (^___^)

trah zain said...

betul tu MV, jgn turning back sudah,,hehe

trah zain said...

wassalam akak (^___^)
betul, pilihan sentiasa ada untuk kita, peluang pun sentiasa ada...
orite akak, nanti saya follow..hehe (^____^)

trah zain said...

betul, tak kan buntu punya la (^___^)

trah zain said...

betul3.. hehe.. banyak gak explanation dia, semua betul,,ehehe

trah zain said...

erkk,,, boleh la,,haha (^___^)

trah zain said...

xleh pakai signak kiri ke akak?hehe

trah zain said...

sometimes or most of the times?hehe

trah zain said...

hehe,, kalo tak nampak tembok tu, mmg kategori frust menonggeng la kot tu,,haha

trah zain said...

betul CP (^___^)

trah zain said...

moorning (^___^)
segmen? nanti saya tengok ea..hehe

Remy hazza said...

maknanya..... sesekali kita perlukan juga cabaran..... pilihan tetap ada.....

trah zain said...

betul la tu,,hehe (^___^)