January 9, 2013

My dates (^___^)

Assalamualaikum, pe habaq?

It just a short entry 'bout my dates. Dates? Dating or kurma?

Dating la, dating dengan 3 lagi paper yang comel-comel menunggu untuk berjumpa di taman exam. Sabar na, preparation tak abih lagi, nak face papers bukan boleh pergi dengan senyuman je, berdasarkan pengalaman selama setahun setengah jadi student U ni.hehe

Tawakkal mesti datang lepas berusaha, kalau tau nak tawakkal je, buat malu je dengan sang Pencipta. Allah tak kan kasi, kalau Allah kasi, ada la tu, mesti Dia nak test kita, sama ada kita bersyukur, bermegah or belajar. Think on our own (^_____^)

Maaf dipohon buat sahabat-sahabat sekalian, after my last paper, I'll continue with my 'bw' again..hehe

See ya (^____^)

p/s:
Layan gambar-gambar sahabat-sahabat saya jap ea..hehe. dorang pun nak exam, gambar saya pun ada kat bawah ni, cer teka yang mana.haha (perasan :p )







eh??? oit! bangunnnnNNN!!!!! orang suh study ko tido ye? Ni la contoh budak zaman sekarang...

22 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

GUDLUCKKK ADIKK MANIS :)

boni kacak said...

okeh..good luck tau...buat yang sehabis baik :)

sabella mohamad said...

all the best ye kak . chaiyok ! ^^

miLa said...

salam..gd luck ye :)

Cik Rongoks Ika said...

good luck dear ^^

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, date dengan paper rupanya.. hihi.. good luck ;)

mekjangok said...

hai..salam kenal..salam follow..dari segmen blog JCB...jom follow me..

http://mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com

Luqman Amri said...

wat molep r..biar banggo sep2 tok bachok..huhu

HanaNabihah said...

Hye trah. Gudluck ye! =)

cweet pinky said...

gud luck :P CP lagik 2 paper je lagik :P

isam ismail said...

gud luck,, all the best

myfreeminded said...

Gud luck trah. Jgn hampakan parents, jwp betul2, senang lecturer nak tanda. Hehe

hazwan hairy said...

gudluck tirah.. :_0

Tinta Lana said...

Salam.

Trah..dah free nanti, kita smbg lgi berblog k..akk pun dating jugak ni..dating ngn keja.. (-.-) hehehehe

Nurul Faiz said...

all the best trah :)

jaakechik said...

semua cute! tp yg bawah skali tu lagiiiii kiut...hehehhee...

jaakechik said...

jaa tag trah dalam segmen ini --> http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

hana hadi said...

dating yang tidak menyeronokkan.hehe baby bawah t tersenyum ja.. mimpi apa lah

Mar Haini Abdul Rahim said...

trah yg no 3 @ 5 kaaannn ahhaha x berangan, tido :P
hee gurau je, gud luck dearr do the best oke ! ^^

Khai faiz said...

last tu tdo ke senyum... comeyyy

MisEyz BLurz said...

Alalala....comelnyaaa...hihihi...anda di-tag sini
http://miseyz.blogspot.com/2013/01/first-give-away-2013-by-mummy.html

Cik Yaya said...

gud luck trah....=)