December 30, 2012

Video Terbaru Mat Luthfi (Latest Punya)

Assalamualaikum..

Hajat dihati tak mau update, tapi terjumpa something yang menarik la pulak..hehe
Jom tengok video terbaru Mat Luthfi, still fresh from oven ni..hehe


Saya segan nak ngaku, tapi just cakap saya suka tengok video Mat Luthfi (paham-paham je ea). Banyak pengajaran yang boleh kita dapat, moga kita pandai dan dengan rela hatinya mengamil iktibar. Orang kata, buang yang keruh, amik yang jernih.

Di musim nak dekat mengundi ni, jangan la pula kita berpecah, taksub, taksub juga, tapi silaturrahim jangan dibiar putus. Ingat ye wahai sahabat-sahabat sekalian.

Aplikasikan juga ke dalam kehidupan seharian kita, nak gaduh manja-manja tu silakan, orang kata itu asam garam. Tapi jangan bawa sampai ke 7 generasi pulak.

Sekian daripada saya,
Athirah Zain yang bajet cool..hehe (^____^)

p/s:
Ops, lupa nak sebut, ada sorang lagi, nama dia....(xingat)

68 comments:

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

suke Mat Lutfi! hehehehe

ASYRAF LAZIM said...

(Y)

SHazH0NIee said...

Mat Lutfi (y)

dEdEQ dE wIshEs said...

EH EH .. DIK ... LAEN MACAM JE .. DA JTUH CINTE NGAN MAT LUTFI KE ? HAHAHA ..

MANG VDEO DIE BESHHH KAN ? AKAK SUKE TGOK

-meeSUPERGIRL- said...

tak brp suko mat lutfi haha

Yana Libra said...

ooo...mat luthfi bergabung dgn anwar hadi (tu kan nama dia?)?? huhu..best~

boni kacak said...

yang lagi sorang tu anwar hadi.. dua2 ni memang vlogger yang terkenal..hehehe

eimah siti said...

cik siti baru ja tgk....^^

cweet pinky said...

mat luthfi dan anwar hadi !! hehehe
dorang ade datang upsi rytuh tapi CP tak g pown :P

program tuh dah tamat baru CP taw :P

TiranaAduka said...

salam trah
Nice sharing.tq

sHaRiNa eLyaNa said...

slmt thun baru..follow sini :)

Tuan Twisties said...

yeah matluthfi best!

Tuan Twisties said...

ops! happy new year esokk kepada tuan blog

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Ada tengok juga..memang banyak pengajaran..

nik ros said...

Anwar Hadi dan mat Mat Luthfi. dua gabungan vlogger yg mmg best ..hehe

Mrs Velentine said...

yup...berbeza fahaman politik takpe tapi jangan bersengketa

s h a said...

suka jgk tengok video mat luthfi.ada message yg disampaikan. :)

CikMunBlogger said...

hehe , terima kasih . mun pun tahu dari blog trah :) memang best lah matluthfi feat anwar hadi . tetiba ada pertanyaan apa kaitan dorang berdua . hehe

Kelana Cinta said...

Haha..Terbaekkkk

Nor Nadia Syakila Jamal said...

dah tengok, terbaik :)

miz ruha said...

ada video terbaru eh... nak tengoklah nanti...
line slow sekarang, tak leh tengok lagi...
suka tengok video mat luthfi... ^_^

mama_saly said...

hihi mmg terbaekk punya..>,<

salam tahun baru 2013 trah..:)

deqjamucuxx said...

deqja pon peminat rasmmi matlutfi. dia awesome !!

trah zain said...

thumb ups!!!heehee

trah zain said...

(Y) <----xnak kluar tgn

trah zain said...

hehe... xsmpai la taghe tu kak jie oi,,
respect jo...haha bersih3..

trah zain said...

like!!!hehe

trah zain said...

ha... await??haha

trah zain said...

owh, ye lah, anwar hadi,,kecik atidia kalau tau,,hehe

Nur-nba said...

Salam singgah.. Hi Trah.. Kacang pool itu salah satu makanan terkenal di JB. Untuk mencuba boleh lihat link ini...

http://homekreation-recipes.blogspot.com/2011/11/kacang-phool.html

trah zain said...

terlupa seketika nama anwar hadi,,heehee

trah zain said...

best kan vid2..hehe

trah zain said...

rugi benor cik CP ni,,hehe

trah zain said...

eh????

trah zain said...

selamat tahun baru jugak (^__^)
thx ea.. sudah follow awak balik

trah zain said...

budak loqlaq memang best,,hehe

trah zain said...

haha.. esok pun jadik (^___^)

trah zain said...

nati tunjuk la kat qis akak..hehe

trah zain said...

saya baru tau dorang salingmengenali..hehe

trah zain said...

betull,,,, you get the point (^___^)

p/s:
MV je yg baru komen camni, aduyai, misi tak tercapai,,hehe

trah zain said...

sesuai u tontonan semua..hehe

trah zain said...

hehe.. sebab saya subscribe dekat dia punya channel..hihik..
emm.. xtau, dua2 vlogger kot,,hehe

trah zain said...

(Y)

trah zain said...

best kan,,hehe
*yg sebelum2 ni lg best,,haha

trah zain said...

hehe.. xpe miz ruha, nti boleh tgk (^__^)

trah zain said...

selamat tahun baru jugak mama saly (^__^)

trah zain said...

awesome!!!hehe

trah zain said...

ow..hehe
baru tau, JB, ptot pun, sy duk nun di timur, hehe thx akak (^___^)

CikZaniff said...

xkenal pn mat luthfi ni..tp..cm penah dok tgk ja video depa tu..hihi

kopi pasta said...

tak berhajat nk buat vlog mcm mereka2 tu ker? :P

slmt tahun baru 2013 :)

luqman zakaria said...

anwar hadi pon adee..huhu...oh yer..thnx singgah n komen blog arepnakbebel.com...selmt thn baru..luqmn follow..

Emma said...

wahh, dh ad video baru eh?? asal sy xtw nih... hohoho.. :D btw, slmt tahun baru :D

Syat0za Zai said...

diorang mmg kool :D

9n0L4 said...

sape mat luthfi ni ehhh. tak tahu. huhu. ketinggalan zaman nye rase.

Shiyda Aqma said...

penah dgr mat lutfhi ni tapi tak pernah tgk video2 dia . huhu

dya bunga said...

wah..dya suka sgt tgk video dia..hihi

Chic Na said...

oh mat luthfi. cikna pun suka tgk tau. disamping kelakar tp penuh pengajaran. huhu..

trah zain said...

kenal2 la,,hehe

trah zain said...

ceq maluuu..haha nti jdk video mute je manjang XD

selamat tahun baru (^___^)

trah zain said...

welcome (^___^)
thx,,hehe

trah zain said...

lau nak update sal vid baru dia, subscribe dekat channel matluthfi90 kt utube, nti blh tau la lau dia update beru,,hehe
selamat tahun baru jugak (^__^)

trah zain said...

cool, tp pengajaran tetap ada, yg tu yang rock,,hehe

trah zain said...

tanya pak cik google,,hehe

trah zain said...

try la tgk, insya-Allah ada pengajaran yg kita boleh ambik (^___^)

trah zain said...

kannn..hehe

trah zain said...

sama..hehe..
1st time tgk time kt matrik dlu, best kan chic na (^__^)

gigiAriEma said...

yg ni sgt awesome kot gabung dgn anwrhadi.! perhh. hehe
gg suka.:D

Cik Yaya said...

btol..
yaya pon suke dgn vdeo dia.. ^_^