December 13, 2012

Tolong la...


haha... I like his statement (^___^)

42 comments:

nabila said...

haha. Mungkin,dah terbiasa kot tanya macam tu. ;)

trah zain said...

betul, saya pun selalu buat..haha

Chic Na said...

huhu.. kadang2 tu sebab tak tau nak tanya apa. so tu la soalan paling senang. kikiki..

dEdEQ dE wIshEs said...

HAHAHAHA .. KESALAHAN YG BIASE D BUAT

Dylla Abas said...

hehehe..abuden >_<

Tinta Lana said...

Salam.

Tengah lana makan kat kedai, kawan datang..

"eii, ko buat pa..makan ya?"

Dah nampak tgh makan, lgi nak tanyakan,hahahaha.

trah zain said...

haha.. selalu je kita buat muka poyo.. XD

trah zain said...

mesti dah jadi hobi dedeq ni,,haha

trah zain said...

abuden??? apa tu?hehe

trah zain said...

hehe.. sabo je la,
tapikan, lau saya, time orang buat, sy rasa annoying nya dak ni, tp bila mai tang saya,,ha, xingat dunia..haha

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

samelah, org suke tanya lagi2 bila terserempak kat kedai makan.
boleh pulak cakap tgh wat pew... aissyh.. sabo jew

hainom OKje said...

buat tak tau je....lagi best he...he...

Aida Omar said...

soalan yang tak patut ditanya.. hahaha.. tengah memasak dah nampak dah pi tanya lagi tengah memasak ke tu? memang nak kena lah..:P

Cik Yaya said...

haha..itu perkara yang biasa..selalu sgt dah....
dan kdg2 diri sendri terkeluar pertanyaan sebegitu kat orng..
hahaha ;p

trah zain said...

sabo jew..haha

trah zain said...

hehe,,, memang style OKje ni (^___^)

trah zain said...

best tanya soklan yg xmsuk akal ni, boleh wt modal usik orang (^___^)

trah zain said...

sama la, tak sedar kekadang tu :D

elyna mirsada said...

ehehe..^___^

trah zain said...

hehehehe (^_____^)

Puteri Afiqah said...

ish.. tak patut betul..
dah tau, tanye lagi.. huhu :)

✿ pink velvet ✿ said...

haha! selalu kene situasi camni :P

cweet pinky said...

hahahaha , biasala , orang tuh kan nak beramah je , hehehe ~

but dah jadik bahan troll lak :P

are_lin@yu said...

hehe ayat nk mla berbual kot..hihi

sha (chirp chirp) said...

itulah malaysia, mesraaa :)

trah zain said...

hehe.. besa la tu :)

trah zain said...

dah terbiasa lak jadinya -)

trah zain said...

mmg hobi troll jdkan semua benda bhn dia..hehe

trah zain said...

style..hehe

trah zain said...

dah jd mcm adat dah..hehe

~didiey~ said...

haha!! soalan 'klise' orang kan?? hikhik!

Yana Libra said...

biasalah tu..org malaysia yg peramah..huhu~

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hehe. ayat tu memang biasa :)

trah zain said...

hehe,,,, saje la tu ^^,

trah zain said...

betul3..hehe

trah zain said...

ayat mesra..hehe

Seneorita Baharin said...

i like dis statement too..heee :D

cweet pinky said...

CP pown cmtuh jgk , pantang ade idea :P nak je kenakan orang , kalaw sesuatu troll tuh bes , mula la jadik ikutan :P

intanfirdaus247 said...

salam dear..haha...kelakar pulak akak baca entry ni..hehe..apapun salam kenal yyew

Si Matatajam said...

Dah tau tanya lagi..mmg fed up ngan org camni..hi hi..

TiranaAduka said...

pergh!!! Gitu pulak

Cik Kay Jue said...

hahahah soalan standard...