December 24, 2012

Tanda Diri Ego?


Ego ke kalau macam ni?

p/s:
too much ego will kill your talent (^____^)

66 comments:

Sally Samsaiman said...

boleh dikatakan ego...tapi depends on situation...if kite berlalu pergi sebab tak nak disakiti...it's not ego...it is called "keputusan yang bijak"..hehehe :)

Puteri Afiqah said...

betul2..kita tak boleh terlalu ego.. :)

intanfirdaus247 said...

bergantung pada keadaan dan situasi..kalau tak tgk pada keadaan dan nak ego je ..masalah jugak..hehee

Nurul Faiz said...

saya ego bila saya tahu saya betul. hehe.
teringat pula pelajaran id, ego dan superego (betul ke ni?)huhuhu.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Ego bergantung pada keadaan..tapi janganlah terlalu ego.. :)

Enchek Kamen said...

drop the 'E' and let it 'GO'.

"Kerana ego itu membunuh.."
-Enchek Kamen-

Chic Na said...

agak la. huhu..

Dylla Abas said...

err..b'gantung pada situasi kot..huhu :p

boni kacak said...

sangat-sangat ego.. hehehe

Zahrenn said...

setuju2..hmmm

Shah Irwandy said...

kekadang ianya perlu, bergantung pada tempat dan situasi :)

dEdEQ dE wIshEs said...

MUNGKIN .. HEHEHE <3

Hanna Nabiella said...

haahaaaa..ego skit je, xmanyak pown :D

~didiey~ said...

setiap org mesti ada ego..tp kalau terlebih ego,menyusahkan diri sendiri :)

Nadia Elena said...

ego itu perlu untuk cover macho. hins hins~

Cik Yaya said...

yes..itu mmg kate2 dlm diri bg org yg punya ego..
dan kdg kala kita perlu ego itu..

-tapi ego tgi sgt pun xleh...-

jaakechik said...

ego tu perlu...tp mesti berpada-pada dan biar kena pada tempatt...org kata tgk keadaan laa...kan?

-meeSUPERGIRL- said...

kadang gtu jugok . kakakakkakka

miz ruha said...

ego ke kalau macam tu...?
sekali sekala ego tak apa kan...? ^_^

chot ok..! said...

ayat ni lebih kurang.. "dah ludah,jangan jilat balik" in malay nya laa..hee. sekali sekala ego tak per..jangan selalu,buruk padahnya..hee

teratak hati said...

Hati2 nk ckp apa pun..nk ego pun brtempat..:)

izan mama mia said...

ehe..pada akak ego tu penting tapi pada situasi n waktu....jgn sepanjang masa ego...hahaha.kan,,,kan

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

ego tinggi ne... jgn ego sgt org tak suka.. kata pada diri sendiri..huhu

trah zain said...

betul, nice sally..hekhek

trah zain said...

sikit2 tu boleh la,,hehe

trah zain said...

hehe.. depend, mana perlu ego, mana tak perlu, betul3...

trah zain said...

betul, tapi bila terasa diri selalu betul, susah gak tu...
pelajaran apa tu cg?hehe

trah zain said...

ego sgt xleh jgk,, betul3..huhu

Azie Namico said...

“Setinggi-tinggi ego itu, mampu ditundukkan dengan serendah-rendah diri”

trah zain said...

waa... nice quote..hehe

trah zain said...

hehe... agak loooorrrr

trah zain said...

betul, actually kena depend on situation la..hehe

trah zain said...

sangat-sangat tipu..haha

trah zain said...

thumb ups (^___^)

tirahzairi said...

setuju dgn p/s tue!!!!

tirahzairi said...

setuju dgn p/s tue

kak nora said...

sampai kemana lah sangat dengan ego tu..

trah zain said...

betul, mostly macam tu la.. =)

trah zain said...

hewhew.... <3

trah zain said...

sikit je kan..haha

trah zain said...

kena simpan sikit rasa ego tu..huhu

trah zain said...

hehe... macho itu menawan ^__^

trah zain said...

betul3..hehe

trah zain said...

betul, kena tgk situasi..hehe

trah zain said...

kekadang je.hehe

trah zain said...

heehee.. tak pe XD

trah zain said...

ye jugak tu,,haha

Mia Liana said...

ego biar bertempat..

are_lin@yu said...

moga dijauhi sifat ego..hehe..klik2

Aida Omar said...

ego bagus sebenarnya.. tapi bagus untuk beberapa perkara yang perlu lah. kalau ego pada perkara yang remeh temeh memang tak patut. hehe.

Miss Zahirah said...

kdng2 kta perlu ego jgk..
tp jgn smpi ego tu memakan dri sdri.. ;)

Payeh Kuced said...

ego bertempat :)

Arol Mubin said...

Sesekali kita memang kena ego sikit, kalau tidak nanti orang pijak kepala kita. Hehehe! :D Ego biar kena pada situasinya. :)

miss fluffy said...

tgk keadaan nk ego pun..hehe ego tinggi pun tak elok..org meluat nt..huhu

Cik Kay Jue said...

bergantung...

roshi''dayahdayu'' said...

haha ego ego ..mcm nak buang yer =P

Poi Blogger said...

agak r,, ehhee

Ayie Abas said...

tu laa pokok pangkalnya hati2 ketika megucapkan sesuatu pd org kan...mana tau ada hati yg terluka

nina said...

ego kena pda tmpatnyee..xpe...,fikir yg trbaik untuk kta kan..heeee

Phat said...

ego sikit2 xpe jgn lebih2

nik ros said...

sis pun ade sifat ego. tapi bergantung ikut keadaan gak. tak semua perkara kita kena tunjukkan ego
mengalah lebih baik :)

AFNI said...

xego... bese la tu..:P

shidaR said...

nk ego boleh tp bpada2 jgn smpai mmkn dri sndri hehee :D

Cikgu Ma said...

ego bertempat...

Khairun Solehah said...

ego? dont know lah.. tapi kene tgk pd keadaan.. =)

TiranaAduka said...

hehehe
Pd penilaian trah.ta ni bgaimana