December 17, 2012

Debaran Result PMR

Assalamualaikum w.b.t (^____^)

Buat adik-adik yang duk tunggu result PMR tu, all d'best ya ^^,
Biasa la tu lau ter'nervous' or terdarah gemuruh tu..hehe...

Tadi time tangan duk klik-klik nuffnang, terklik la tempat keyword tu, sape tak tau yang masuk kat blog saya berbekalkan keyword FAILED EXAM. Wahai adik-adikku, akak bukan nak gelak, tapi agak tersenyum la jugak. Korang ni bagus la, dulu zaman akak, boleh akak tersengih-sengih lagi. Tapi malam last tu, memang tak leh tido la (*tipu?)


Tension ka?? Lek2... hehe chill ye adik-adikku (^____^)

Harapan tu kena ada, banyakkan solat hajat, yang penting, jangan lukakan hati parents korang, kot2 la kan. Allah tu kan Maha Adil. Then buat yang duk kalut-kalut search FAILED EXAM tu, jangan camtu, harapan tu penting, doa la banyak2, takkan nak mengalah dulu, even nyawa-nyawa ikan pun, terus berdoa ea ^^,



Kami pun dah nak exam ni, bila mai tang exam, rasa malas nak keluar bilik, ditambah lagi dengan assignment yang duk comel-comel tak siap agi tu, lagi la tak de mood nak keluar..huhu..

Tapi time exam la saya activate balik mood blogging,, hehe

Buat dak2 U, happy ber'exam ea.. Wish all of us, the best of luck!!!!


SEMANGAT!!!!

p/s:
Ada apa dengan colour pink? Serammmmm......

58 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

BERDEBOR MEREKE2 SUME TUH .. HAHA .. APEPUN .. SMOGE BERJAYE ..

jaakechik said...

jaa dulu dapat 2 A jer hahahhaa... berdebar x hengat time nak gi amik result..mana tahu kot dpt 8A..muahaahaa

Aida Omar said...

agaknya depa search bidang apa yang boleh depa terjun kalau2 'exam failed' hehe.. sabar2 ada usaha pasti ada ganjarannya :) siapa malas memang tak dapat lah ganjarannya.. hehe

Cik Yaya said...

yaya dari UPSR sampai SPM xde A langsung!rilek jekk..hahaha ;p
pengakuan jujur sgt nihhh....!! ceh..
yang penting kita da brusaha sedaya boleh..huhu
bnykkan tawakal je...-untuk adik2 mik exam tu la..bukn tuk trah tau..haha ^,^-
tp pe pun gud luck jgk utk cik trah...ehhhh err hehe

fieda said...

hihi...usaha lebih pasti ada ganjarannya..

boni kacak said...

time exam pulak aktif berblogging?? pelik2 je..hehehe

kak nora said...

Bunda dulu masa thn 70an form 3 ambil LCE 2 x..fail 1 mata je..MATHEMATIC..memang bunda lemah maths..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

singgah pagi kat sini, terima kasih singgah kat blog saya :)

saya bukan budak pandai, tak banyak pun A masa PMR :)

trah zain said...

hehe.. dup dap du dap ^^,

trah zain said...

hehe.. xpe, harapan tu penting ^^,

trah zain said...

agaknya la kot..hehe
erk.. terkena batang idung ceg..haha

trah zain said...

hehe... xpe, rezeki bukan ada kat A
hehe... tak pe, dapat semangat jgk ni ^^,

trah zain said...

betul3..heehee

trah zain said...

hehe.. styleee habaq hang,,haha

trah zain said...

hehe.. mak saya pun lbh kurang, tp dia ok je time exam,, yakin kena ada, kan bonda ^^,

trah zain said...

sama (^___^)
ala, relax, pandai xkemana lau xtau guna,, rezeki Allah dah tetapkan,,,e ^^,

Nurul Faiz said...

cayok trah.. pegi buat assignment cepat :)

Chic Na said...

maunya tak berdebar. semua org dok tunggu nk tau result kita. huhu.. hope semua adik2 dpt yg yerbaik.

dah trah, p buat assignment tu. ;)

CikZaniff said...

waa..smgtnya dia..:)

-meeSUPERGIRL- said...

siapkanlah ass yg comel lagi cute tu hehe

trah zain said...

hehe.. buat assgmnt mcm siput, slow mlow gitu,,haha

trah zain said...

aminn.. hehe
erk.. baik chic na :p haha

trah zain said...

mesti..hehe

trah zain said...

akan diusahakan,,hehe ^^

miss kecoh said...

haha... saya mase ambik result dahulu matematik yg paling zappp sekali. sampai skrg x pandai math.. aihh..nanti tggu result stpm plak..aishh

trah zain said...

hehe.. math mmg suka crik pasai ngn org,,haha
gOOd luck ea ^^,

Tinta Lana said...

Salam.

Lana ingt lgi, masa buat dip kat s.alam, ada 1sem tu, lana stress giler. Bukan lana sorg, keseluruhan batch kot,keh3.

Sebab sem tu kitaorg ada killer subject..eh, lebih tepatnya, killer lecturer,huk3 (-_-)

Dia bagi sgla mcm asgmnt,test, report bila nak2 dkt final..Allah, sabau je lah. Semua dok kalot siapkan apa yg dia bagi, sambil2 tu study tuk exam..huhu..

trah zain said...

kasi last minute? hadoi, mmg killer la camtu,,huhu..
lebih kurang la kita ni,,huhu

cweet pinky said...

CP dlu relx je pown , tapi bile dah dapat result , nanges senyap2 dalam bas :P

reply dari entry CP :

same la ngn CP tapi CP nih memg jenis bgn awal so kalaw bab nak bgn awal tuh , bukan masalah bagi CP :P

trah zain said...

eh, nangis senyap2 pn blh,,hehe
hehe.. saya tido ke, bgn ke, ikut suka je,,, apa nak jadi... *nyanyi

Mia Liana said...

memang semua orang akan nervous... good luck untuk mereka ya..

trah zain said...

^^,, good luck..hehe

are_lin@yu said...

hari ni result keluar..hhehe

Emma said...

sejak adk2 dh xde amk PMR, xtw dh bila result2 ni.. hehee.. time exam nak kuar, mmg debar.. skang ni, markah kuiz pn, rasa debar jgak nak amk.. hahaha...

colour pink ada apa? ada ketenangan.. :D

noornazuha said...

Musim exam ni kan...ahhhh...akak dah tak nak dah rasa exam exam ni..leteh..ckuplaaa..x nak smbung belajar dah...hehe

Mrs Velentine said...

adik akak pun PMr...dia tengah g ambik kat sekolah

~didiey~ said...

adik sy amek reslut arini..muka je cool tapi time tulis nama,menggigil tangan..haha

Hnahdy said...

failed terus...

miss fluffy said...

result dh kuaq...huhu..harapnya semua okey sj:)

miz ruha said...

tahniah buat mereka...
usaha tangga kejayaan... :)
jangan putus asa...

Si Matatajam said...

Seronok bila ada anak2 blogger yang dapat straight A's... Kita pun tumpang seronok...hi hi..

trah zain said...

alamak,, terlambat lak,,hehe

trah zain said...

hehe.. skang ni semua dah tak de feeling sgt,,huhu
betul gak tu, pink agak menenangkan,,hehe

NUR SABRINA FIRZANAH said...

huhu doa tu penting

trah zain said...

haha.. lain beno bunyi nya akak ^^

trah zain said...

alamak,, terlambat respond la saya..huhu

trah zain said...

control2..hehe

trah zain said...

iayak,, await lagu tu?

trah zain said...

insya Allah ^^

trah zain said...

tahniah.. betul3.. ^__^

trah zain said...

betul..hehe

trah zain said...

betul. doa senjata muslim..

Arol Mubin said...

Semoga berjaya! Buat yang terbaik dalam exam, bakal engineer! Hehehe. :D Arol tengah nervous tunggu result exam nie. =.='

Ieta Mat Sa'ad said...

ntahla. tak tau kenapa suka pinkkan blog akak tu dik... walau berserabut je akak nengok blog akak tu, wrna pink tetap jadi wrna temanya. Nak tachap, tak pandai2 lagi. haha... thanks jengah blog akak. done follow... :)

trah zain said...

exam apa?
thanks,,hehe

trah zain said...

haha.. minat camtu akak, nak wat cane
lecturer saya pun ada yg minat pink, umur dah dekat 56,,jiwa muda, suka tengok dia,,hehe
thanks akak, dah follow akak bali ^^

natasyapink said...

Pengalaman mase nak amek result harytu mmg best. =)

°°» natasya-pink.blogspot.com/2012/12/wordless-wednesday-3-alhamdulillah.html

TiranaAduka said...

santai je.masih jauh lg perjalanan