November 3, 2012

Any Comments?


Means that? Sendiri terjemah ea (^__^) hehe

Just for sharing sharing session,
saya baru balik dari Perak, more specific, dari Hospital Manjong. Mak kawan sakit, kena jangkitan paru-paru.

So, for my readers sekalian, jaga kesihatan ea, pastikan sistem imunisasi tu kuat. Terutamanya, pastikan mak ayah kita sentiasa sihat sebab, biasanya orang yang dah berumur ni senang dapat jangkitan, dan kanak-kanak pun sama. So, sama-sama lah kita saling ingat mengingati. Almaklumlah, udara kita ni kan "CLEAN & CLEAR"

p/s:
penceroboh (lelaki gatal!) makin berani, semalam floor saya pulak yang dia teroka, siap buat hal lagi. Padahal dah pukul 5.40am, berani betul. GERAM!!! Rasa nak siat-siat je sape yang berani ceroboh kawasan kami tu. huh

41 comments:

Chic Na said...

InshaAllah.

oh ada penceroboh. takutnya. hati2 tau trah.

trah zain said...

takut nak bangun before 6 am..huhu
terpaksa la stay up... :(

jaakechik said...

Allah janjikan teman yg sepadan ngn kita kan?

p/s : trah pon kena jga jugak kesihatan dan diri. bahaya tu kalo ada penceroboh! nauzubillah!

jaakechik said...

nanti kalo balk kelate bgtau la yer. nnti boleh jumpa jugak..hehe

shidaR said...

dah sampai ceroboh bahay nih huhuhu^^ report la tirah..
erm..sama kita jaga kelurga dan kawan2 :)

4feet8 said...

wah..ayat kat atas tu tak boleh bla..hehe..terima kasih share quote tu.. n take care..

boni kacak said...

dah buat report polis da ke?

caliph shuriken said...

baik report.. nanti ada polis monitor area awk...

dEdEQ dE wIshEs said...

BETOL TU .. HEHE

PERGHHH .. GILER .. CPAT REPORT BOMBA .. NGEE~

azie namico said...

Insyaallah akan jaga kesihatan utk diri sendiri dan yg lain nyer....for you too yea !

bahaya !

Cik Yaya said...

betulll..
yaya setujuu..
Insyalh..Allah tu tahu apa yg tbaik utk kita..
kalao kuta brusaha utk jadi yg tbaik,DIA akan bg yg tbaik
jgk..^_^

trah zain said...

betul tu ^^
betul, terpaksa la kami berkabung dalam bilik, kunci rapat2

trah zain said...

insyaallah..hehe

trah zain said...

insyaallah, boleh diusulkan..huhu
betul3... sama2 kita saling menjaga ^^

trah zain said...

ayat mana ea?hehe
sama-sama (^__^)
take jugak

trah zain said...

belum kot..hehe
panic2 ^^

trah zain said...

betul gak tu kan....
thanks caliph ^^

trah zain said...

betul betul betul... ^^
bomba, tolong kami bomba!!!haha

trah zain said...

insyaallah ^^
bahayaa??? ow, ok,,hehe

trah zain said...

betul, tp tak berani mengharapkan apa, redha je ^^

shiyda said...

danger ! shiyda penah kena mcm ni jugak , last2 buat report , so skang dah ok , hidup pn aman dan damai . haha ^^

trah zain said...

memang danger, geng2 pervert ni sgt tak tau malu..

Nor Zilla Sensei said...

ye cikgu..sy jaga la kesihatan sy..hehe. thanks atas nasihat tu.. tuan blog pun kena jaga kesihatan jgk:-)

LelakiSemalam said...

fahammm....



p/s...lelakigatal....hmmm...:)

4feet8 said...

kalau sekarang kamu...

tirahzairi said...

jaga diri trah oiii...

ps: jom la join GA...hihi

-meeSUPERGIRL- said...

lbeh baik wt rport cpt2. Tkot kunk bnd laen jd. Mse tu xguna dah nyesal. .

trah zain said...

sama2 anak murid,,hehe
insyaallah, akan dijaga dengan b=hati yang bahagia ^^

trah zain said...

eh.. lelaki semalam???
timbul tanda tanya di situ.. ^^

Fatin Zaini said...

tengok pic tuh terus cakap SETUJU kuat2.. hehe :)

thanks for sharing.. best2..

trah zain said...

orait tirah oi,,hehe

p/s:
belum bersedia la,,hehe

trah zain said...

betul jugak tu, takot something worse waiting....

trah zain said...

waa.. cam ada pengalaman je,haha

welcome dear (^_^)

trah zain said...

owh yg tu..hehe

Hazwani Harun said...

faham2, saya harap sngat dpt jdoh yg mcm tu..hihi
done follow :)

hainom OKje said...

Trah.... si dia pun tengah melawat mak kawan dia sakit kot!! he...he...

trah zain said...

aminn... thx yr ^^

trah zain said...

erkk... haha..

-meeSUPERGIRL- said...

same2 lah kite jage kesihatan :)

Miss Zahirah said...

no kemen.. hihihi..
i like ur post.. ;)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

jaga kesihtan, musim demam. baru baik demam. tapi tekak ni masih maintain dgn ragamnya,