September 3, 2012

Cerita Lepas Raya

Assalamualaikum dan Salam 1 M'sia (^__^)

Firstly, Selamat Hari Raya maaf zahir batin buat semua geng2, tak kira yang di alam maya, alam sebenar, alam bunian, or alam apa2 lagi la, yang penting, kita semua berada di dalam satu alam, alam ciptaanNya..

Lama jugak rasanya duk diam ni, raya la katakan, ye dak? Tak la sakan sangat beraya sejak umur dah meningkat ni, tapi gembira la jugak. Persiapan pun ala kadar je sebab, kita ni kan dituntut bersederhana. Tapi thanks to my dearest mum, dad, sisters, brothers, neither younger nor older, and tak lupa untuk diri sendiri, kita dah berjaya mencantikkan rumah kita sikit. Sikit ke? Rasa dah banyak improvement yg kita buat, bangga..haha

Bila umur dah meningkat dewasa, semua orang mesti ada keinginan nak hias rumah kan? Kenapa? Pikir la sendiri ye (^____________^)

err.. xde la pulak gambar raya dalam lappy ku, xingt nk transfer, xpe, sesi sharing pics kita, next time la (T.T)

Ok, lets move to another topic,

Congrats kat adik2 yg baru daftar degree tu, selamat berhaluan siswa la ea, moga korang tak dibuli. Honestly, I truely hate those fellow yg berlagak, mentang2 jadi fasi, suka ati je layan orang camtu. And saya respect fasi2 yg mmg ikhlas nk bantu juniors ni, thanks ye (^__^)

Last but not least, skang ni, saya la anak sulung cos my dear sisters, semua dah check in kat hostel masing2. Boring!!! Camna la orang yg ada adik beradik sikit tu boleh deal dgn keboringan dorang. haish... walaupun kami selalu bercakar-cakaran bak kucing samseng, tapi saya bangga ada 8 orang adik beradik, no doubt, I love them!! (^____^)

walaupun kami suka gaduh...

tapi kami saling menyayangi...

So, jgn cari pasal dengan adik beradikku ok... ~(^_^~)

p/s:
next week is my turn, sesi baru dah nak mula. See ya UM, see ya KL, see ya monyet (^___^)
Selamat belajar semua n___n


19 comments:

Chic Na said...

tengah bercuti lagi ye trah? cuti la puas2 k sebelum kena masuk belajar. :)

dEdEQ dE wIshEs said...

EH .. LAME BERCUTI . HEHEHE .. BRU NMPAK ENTRY DIE LEPAS RAYE ..

boni kacak said...

saya tak berlagak kan??hehe

haz said...

comelnye gne gmbr kucing. hihi. same la kite.. next week dh brangkt ke U msg2.. hukhuk

aku HaniAsyira said...

minggu dpn turn trah pulak kan.. enjoy untuk minggu terakhir.. heee~~

Tinta Lana said...

Assalammualaikum.

Trah..kesungguhan trah beraya tiada tolak tandignya,bhahahaha.

Ooo..trah masih kat umah la ni? Berehat la ea..esok dah sambng balik, banyak monyet nk kena jumpa..ekk. ekekeke.

To trah..selamat hari raya juga..raya sebulan kan ^_^ hehehe.

Luqman Amri said...

untungla

ismi nurash said...

slmt hari raya,tak terlmbt lg kn nk wish? :)

trah zain said...

tak puas pun cuti ni chic na..hehe

trah zain said...

tu la, duk sengap je katanya orang kedah..hehe

trah zain said...

comel2..
ni, dah tercongak dah kat U ni, alahai, :(

trah zain said...

minggu last dah abis..huhu

trah zain said...

walaikummussalam...
semangat raya, camtu la,,haha
alhamdulillah, akhirnya sampai jugak kat UM ni walaupun hati tak nak, tapi kena datang jugak.. :(

Selamat Hati Raya jugak buat Tinta Lana, harini masih lagi dalam bulan Syawal kan..hehe

trah zain said...

tak,,hehe.. selamat berhari raya jugak nurash :)

trah zain said...

alhamdulillah, tp awk pn untung luqman, dpt g ovrc :D :D

9n0L4 said...

slmt hari raya trah. hee. dh nak bis raye dahhh. ;)

trah zain said...

selamat hari raya gak..haha

logorithm said...

Hahaha... gambar-gambar kucing yang sangat relevan. :-)

Selamat Hari Raya!

trah zain said...

right2..haha

selamat hari raya!!!