August 13, 2012

Tips Bila Fail Exam

Hai guys, what?
Fail in exam?


Frust?


Relax (^__^),


Any idea?
Here we go, 
fail in exam doesn't mean you're useless, doesn't mean God doesn't love you.
There's something waiting for you in the future, just do your best.


Yes, you deserve it!!
Smile and cheer up!!

Actually saya exam esok, haha.. 
Selepas usaha dan tawakal, ingat kejayaan orang lain pun dapat bagi semangat dan keyakinan kat kita, so, cheer up even if you failed. 

(^___^)

p/s:
 I want this,

instead of this,

Electric Circuit Analysis, be kind ya (T.T)
Moga excellent, amin...

60 comments:

boni kacak said...

ok..gud luck ye!!! hehe

jihah jimur said...

Good luck ^^ I know you can..

trah zain said...

thanks boni ^^

trah zain said...

thnks jihah ^^
amin..

Secrets of A Teenage Girl said...

ya, jgn putus asa dan usaha lg..
Good luck trah... ;)

syafiqakarim said...

kalau tak rasai kegagalan.
takde life nama nya

jaakechik said...

gud luck untuk exam esok yer trah...do the best!

ajos safian said...

gud luck..'i failed in some subject but my friedn passed all,he works in microsoft n im the owner of microsoft'.patotnye kena tmbh sikit.'learn from mistakes'..kalu tak blaja dari kesilapan,sampai bila2 pon tak akan berjaya.hehe

Tinta Lana said...

Salam.

Oo..esok?14hb la kan trah? ^_^

Hehehe. good luck dear.

Orang yg berjaya bukan sebab dia berjaya cipta kejayaan sepanjang masa. Tapi dia berjaya sbb belajar dari setiap kegagalannya..eeceh, ayat nak hebaakkk belake,kih3

Noor said...

good luck utk trah..smoga berjaya dan lulus..

Pecinta pink^^ said...

gud luck trah..mcm susah je tgok elektrik circuit tu...ape2 pun do the best eh:)

aisya said...

gudluck ye! =)

Chic Na said...

good luck dear. do the best. ;)

tirahzairi said...

all da best dear :)

Hans said...

semoga berjaya :-)

adibahfaizah said...

Gud luck ! err, pening tengok electric circuit second tuh =="

Dylla Abas said...

banyak kali juga fail in exam..muka cool..tapi dlm hati gabra gile...takut nak bgtau ayah..hahaha :)

dEdEQ dE wIshEs said...

GUD LUCK GUD LUCK ..

aku HaniAsyira said...

moga excellent sungguh ei.. meh, nak circuit save lam memory..

trah zain said...

Thnks ya ^^

trah zain said...

betul2, xdak cabaran lgsg xbest gk

trah zain said...

thx kak jaa ^^ dah abih dah, blh blik malam ni,,hehe

trah zain said...

mksud dia akan smpai bg org yg memahami..haha ^^
xdek mknanya kalau brjya tiba2 kn ^^

trah zain said...

wassalam.. thanks sis ^^ dah selamat jawab dah..hehe
betul2, xpe, kata2 nasihat tu penting ^^

trah zain said...

thanks noor ^^
aminn... mau lulus dgn excellent, moga2..hehe

trah zain said...

thanks akma ^^
hoho, exam td mcm ape, mcm sng, tp sj nk sh kira byk2 atas satu2 sklan, haish, habis teori srh tnjk.. saborje la..haha

trah zain said...

thanks aisya ^^

trah zain said...

thanks tirah..hehe ^^

trah zain said...

thanks hans ^^

trah zain said...

thanks ea, tgk la lama2, cnfirm jatuh ati..haha

trah zain said...

waa.. terbaik..hehe.. good luck ye, usaha lagi and lagi ^^

trah zain said...

thanks ye dedeq, alhamdulillah dah abih ^^

trah zain said...

amin... thanks ye ^^

trah zain said...

thanks chicna ^^

zulhilmi tempoyak said...

sy penah 3 kali fail yg sma masa kat u..hahaha

ni baru truly bengap kan.. ;p

Misz Mieza said...

Gudluck dear! ^__^

LelakiSemalam said...

kena baca doa ribu2 kali ni...hehe

Nor Zilla Sensei said...

jangan gmenetar, kalau x habis semua yg di hafal hilang nanti..semoga berjaya ye

Edy Fee said...

bukan fail selamanya....sabar je

Aida Omar said...

gagal sekali tak bermakna gagal selamanya.. yeah~ chaiyok2.. selamat berjuang, moga dipermudahkan :)

Nurulee said...

Failure could make us more successful =D hehe. good luck.

caliph shuriken said...

dh lama sy x main circuit cmtu.. gambatte ne, gud luck yer ^^

Luqman Amri said...

Teringat ayat Allah untuk kita, "boleh jadi kamu membenci sesuatu sedangkan ia baik untukmu dan boleh jadi kamu menyukai sesuatu sedangkan ia buruk untukmu. Allah mengetahui sedangkan kamu tidak tahu." Surah. Al Baqarah:216.

Gud luck, doakan kite jugak ek!!

Tinta Lana said...

Assalammualaikum trah ^_^

Trah, Salam Aidilfitri untuk trah sekeluarga.. :)

Lana mohon maaf utk semua salah silap lana, dan, kalau ada kekasaran bahasa sepanjang menulis diblog atau disini pun, maafkan lana juga ^_^

Untuk trah:
http://lianapm.blogspot.com/2012/08/eid-ul-fitr.html

Kita sambung kembali berblog pas raya,insyaAllah! Doakan perjalanan lana selamat ya trah..jaga diri baik2 ^_^

~PILOT LOVER~ said...

gud luck awak :)

Cik Kay Jue said...

wah.. sama la kita... ckj pun study circuit analaysis... good luck.. :)

drzirakudo said...

seumur hdup sye, sye tk penah fail exam. wktu sek n wktu asasi. d sye sgt tkut ble sye msuk degree 1 sept ni sye akn fail :( semoge tak. n kalo fail bia la fail rmi2 ye tak haha

trah zain said...

3 kali? hebat la tu,haha.. senior saya pn ad yg repeat byk kali, koman kot ^^

trah zain said...

aminn... dah jawab dgn jayanya ^^

trah zain said...

insyaallah.. doa akan jadi senjata kita sampai bila2 ^^

trah zain said...

betul2.. ^^

trah zain said...

moga hati kita sentiasa tenang.. thx ya ^^

trah zain said...

thanks aida ^^ chaiyok!!!

trah zain said...

yup, the best catalyst ever!! ^^

trah zain said...

thx ye ^^

trah zain said...

Waalaikummussalam.. ^^
Selamat hari raya jugak u sis, thanks ye..hehe
saya baru je o9 balik.

Aminn (^__^)

trah zain said...

thanks ya ^^

trah zain said...

eh, sama..hehe..
nnti sem baru ni, electronic la, moga berjaya..hehe

trah zain said...

waktu asasi n matrik ialah waktu voctory without hardwork, dah masuk degree, kena tambah force sikit la kalau tak nak fail, hehe

miss kecoh said...

huhuhu... tibe2 teringat kat STPM.. mcm mne la result stpm aishhhhh!