August 2, 2012

Segmen: Blogwalking dari Blog ke Blog

Salam Ramadhan (^___^)

Harini dengan rajinnya saya decide nak join satu segmen ni. Tadi Cik Keyrah tag untuk join same segmen yang dia join ni, saya pun dengan ragu2 pikir sepuluh kali la jugak. For d'10th time tu, agree la nak join. So, ni dia segmennye. n__n

Syarat-syaratnya? Entah, mudah je, check sendiri kalau tak caye. 


so, sekarang, saya tag geng2 comel ni:
Last but not least, my own sis n__n

Ok, kalau nak join, sila klik banner tu ye (^___^)
Kasi semangat sikit..haha

p/s:
Kat China ramai bayi kena bunuh, satu tindakan yang sangat2 kejam!!!

40 comments:

Tinta Lana said...

Salam.

Terima kasih trah tag lana..InsyaAllah ya..pa pun, good luck! ^_^

trah zain said...

Wassalam ^^
Hehe.. thx ya XD

Sis Eiyan Azian said...

good luck.. mekasih tag.. hik3......... :)

dEdEQ dE wIshEs said...

GUD LUCK GUD LUCK .. HEHEHE

trah zain said...

ths sis (^^)
same2 :)

trah zain said...

Thx deqdeq n___n

Pecinta pink^^ said...

selamat bersegmen trah:)

Pecinta pink^^ said...

selamat bersegmen trah:)

trah zain said...

thx akma ^^

adibahfaizah said...

gud luck :) owww, pasal bayi kt china yg kembar tu ea ?

jaakechik said...

selamat bersegmen trah....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

selamat bersegmen.

Remy hazza said...

gud luck... semoga berjaya.......!!!!

TiranaAduka said...

semoga berjaya......amin

Sue PeLik said...

goou luck awkkk huhuhu

BieySha said...

thengs join dear :) tunggu new update dri sha okei :)

trah zain said...

thx akma ^^

trah zain said...

thx ya :)
a'a, pasal baby2 kembar tu, kesian dorang..huhu

trah zain said...

thx jaa ^^

trah zain said...

thx leeza ^^

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

selamat bersegmen trah..:)

are_lin@yu said...

ayu folo sini ;-)

Aida Omar said...

semoga berjaya trah :) chaiyok3!!

M.sagha.MA said...

salam ramadhan. lagi blogwaking saya bertemu blog anda, dan ini adalah kunjungan perdana saya. salam

Diera Tekikushika said...

nak join lah nanti2. huhu hi! salam perkenalan. dtg dari ANZULNA'S HOME! Baca2 entry awak. jom g blog saya meh..

Cendol said...

selamat bersegmen!cendol pn nk join segmen jgk bile moodokay ^_^
aah kan cendol pn bace psl bayi kat China dibunuh.benci rasenye.bkn nk ckp kat sini takde bayi kene bunuh,tapi ntah la kat china kan mcm2 diorang buat.rase mcm tak suke cinaaaa je.haha racist kah aku?

NAL said...

good luck yer..

cikmisi leen said...

selamat bersegmen yee =)

Noor said...

slmt bersegmen jgk..huhu..thnks jln2 kat blog sy..

trah zain said...

thx ya ^^

trah zain said...

thx ya ^^
aminn

trah zain said...

thx awak ^^
eh, Sue pelik? pelik?
hehe

trah zain said...

welcome dear ^^
okey, update2 cpt na,,hehe

trah zain said...

thx tqah ^^

trah zain said...

thx ayu ^^ dah follow ayu balik..hehe

trah zain said...

thx aida ^^
Chaiyok!!!

trah zain said...

Salam Ramadhan jugak ^^
Insyaallah sy jgk akan rajin2 pegi buat kunjungan perdana ^^

trah zain said...

join2..hehe
salam perkenalan jugak ^^
nnti saya pegi ea n___n

trah zain said...

hehe.. thx cendol ^^
betul2, kat china dah la bunuh ramai2, terbukak lak tu.. T.T
racist? kdg2 kot..hehe

trah zain said...

thx NAL ^^