August 4, 2012

Jom Masuk Bloglist Ogos Santai Leeza

Assalamualaikum (^___^)

Hai geng!! Jom join segmen masuk bloglist Leeza ni, hehe
Apa kena la saya dua tiga hari ni, malas taip entry tapi rajin nak bersegmen, tapi la kan, tak da sape kesah pun..haha


Syarat xdak, buat camni je eh, sape2 nak join, meh klik banner tu.. n___n

Eh, tpi bloglist Ogos? ogos la kot ea? Tak kesah pun..haha

Lastly, nak kasi pesanan kat sape2 yg duk perantauan tu, sila la cepat2 beli tiket yg belum beli lagi tu, nnti menangis lagu raya tak pasal2. Yok yok.. ada orang nak nangis..haha

p/s:
currently listening to Mypotmusic (klik kalo nk dengar), dok dengar lagu raya.. asyik2!! haha
Thanks to Noor ( klik Noor au nak berkenalan) sebab share link ni, terubat sikit rindu..haha

26 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

terima kasih..

Noor said...

wah..nak join..tq tag sy,,terharunye..!!(buat2 menitis airmata)huahauahua..

Nadia Elena said...

huiyooo rajin join segmen.. ^_^

Nurna Azrin said...

waahh. menarik segmen ni.. btw aleemak tak beli tiket lagi nih :(

aisya said...

tahun ni xyah risau2 nk beli tiket raya dah.. mmg dah ade kat rumah.. hehe

nina said...

nina dah nangess ni..tket abiss..huhuhu

tirahzairi said...

dh lama cuti nie,,,hihi

Leeza dayasari [santai leeza] said...

TERJAH LAGI,.

Sally Yatiey said...

Rajinnya join ^.^ hee

M.sagha.MA said...

join..... :)

Che Rosliza Che mat said...

Menarik segmen nie...Sis dah follow sini...

NAL said...

rajinnyer dia join..

trah zain said...

sama2 ^^

trah zain said...

huahuahua.. (^____^)
wlcome..hehe

trah zain said...

hehe,,, ad mood camni la..haha

trah zain said...

menarik3... ^^
alamakkk... lekaih2, pegi beli..huhu

trah zain said...

mcm yg budak2 suka ckp tu,,, "UNTUNGLA" haha ^^

trah zain said...

jgn nanges lagi nina.. ad lagi kot tu.. ^^

trah zain said...

sukanya duk umah tirah oi,,haha

trah zain said...

thx leeza mai jenguk selalu..^^

trah zain said...

jgn puji sally, malu2..haha

trah zain said...

join2 ^^

trah zain said...

thx sis, jp g sy follow sis balik ^^

trah zain said...

rajin2 ni memang ar,,haha
^^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

yup ogos saja bah.

trah zain said...

hehe... okay :)