July 9, 2012

Kelas Petang

bajet pegi kelas bawa beg camni....

Salam semua, today is Monday right? huhu..  Ni, yg xbest ni, kelas sy tukar daripada Selasa ke Isnin lak, semalam tanya dgn kawan, buat malu je sebab dorang ingat saya x alert. Saya tau sebenarnya, cuma nak mengconfirmkan je..heehee

Apa yang tak best nye pasal kelas ni?? Tak best la sebab dia buat petang la pulak..huwaa (T.T)

Tak boleh ke buat awal? Saya pun pelik bin ajaib,, dari pukul 5 ptg smpai 8 malam pulak tu, camne saya nak balik kolej nanti? Dah la xtau bawak motor, hujan lak tu. Nek teksi la jawabnye budak :p botak la kepala saya lau hari2 naik teksi. ( 2 kali seminggu je pun) n__n


Eh, mengomen je keje, sape suruh amik kelas time ni kan? Al-sobru minal iman.... Sabar je la, demi kejayaan kan? Kata nak score A, camni ke gaya orang nak A? Nak kena marah budak ni.. grrr....

Okey, okey, kita tukar niat, tarik nafas, senyum   m(^______^)m

Pegi kelas kena happy kan? Baru ilmu senang nak masuk..hehe

Okey, jom kita bersiap!!!

p/s:
kebelakangan ni selalu mimpi seram, kenapa ye???

28 comments:

amy syahiera said...

bile kelas petang ,
huwaa ! mengantuk kan ? hehe
gudluck sys :D

psst : mimpi tu mainan tidur , jangan amek pusing sangat xD

Nurul Iman said...

kls nurul sem nie pun byk ptg...pg jz ari khamis je...yg len, ptg

azie namico said...

gud luck lah heh ! untunglah ader kelas...

mimpi seram...tido x basuh kaki nie..

Muttallif said...

Sabar itu penting :)

Mimpi Buruk tandanya mimpi yang dibawa oleh syaitan/iblis atau Jin. Banyakkan membaca ayat 3 Qul'. Insya-allah terhindar daripada gangguan

profmie said...

xpe..nk berjaya kna berusaha..
ala beselatu klu kena kels ptg..sy pUn pnh alami mse zmn blajo dlu.hihi

Trah Zain said...

mengantuk n mls nk keluar,,hehe
a'a, mainan tido je tu :(

Trah Zain said...

pagi sgt pn xnak, ptg sgt pn xnak, mengada la kita ni,,haha

Trah Zain said...

haha.. untung la jugak selagi still study ni..hehe
betuk gak tu, tido siang jarang basuh kaki..hehe

Trah Zain said...

Insyaallah :D
tido time penat, mmg xingat nk bc apa2, insyaallah pas ni kebih careful :D

Trah Zain said...

yea, usaha2 n___n
dah abih blajo? agak xbest bunyi nya,,haha

Fatihah said...

kelas petang mengantuk kan. takpe, sabar. time belajar memang banyak dugaan. tapi bila dah berjaya mesti gembira tak terkata. insyaAllah.

Boni JLL3 said...

sabar... ilmu ni penting tau untuk kehidupan.. lawan rasa mengantuk tu utk dapatkan ilmu tu..hehe..

missha said...

gud luck belajar :)

Trah Zain said...

betul2.. selalu gak nasihat u diri sndir, moga2 kita semua tabah menuntut ilmu :d
thx ye fatihah n____n

Trah Zain said...

insyaallah, lepas ni confirm xngantuk dah :D
be a ilmu hunter pulak, moga sukses!!!!
thx n___n

Trah Zain said...

thx (^_____^)

cendol said...

lamenye kelas..udah le petang..mata pun sayup2 je ye dak..hihi
gud luck le ye :)
btw,tenkiu follow cendol..Cendol follow u back ^__^

Trah Zain said...

xlama pn, dalam jadual je 3 jam kredit, tp pkol 6 lebih2 sikit dah cabut dah, lecturer nk amik anak katanya..haha..
thx ye n___n

ok, tQ, len kali bwk cendol sekali ye :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kelas ptg mesti ngantukkan..
Takpe dugaan sbg pelajar..sabar ye..All the Best..^^

Tinta Lana said...

Assalammualaikum trah..

hehehe, buat lana teringat zaman blaja.

tu belum bolan pose lagi..tpi best juga..kelas kompen takkan habis kul 8..paling lma, sejam, kul 5 smpai 6..lecturer pun mau gi bazar ma..heh3

nadzirah sofia said...

short sem ke?

Trah Zain said...

betul2, mengantuk, tp nsb baik lctrer suka bercerita..haahaa
thx ye n__n

Trah Zain said...

waalaikummussalam n___n,
hehe.. best kn zmn stdy ni :)
betul2, bdk indian dlm kls sy pn mntk awlkan kelas sebab dy kata nnti bln pose kita boleeh balik awal, nak pg bazar jugak la tu..haha

Trah Zain said...

a'a, buat short sem n__n

~~oOpEt~~ said...

bestnya kelas petang :D *gelak jahat :D

Trah Zain said...

hehe,, ad makna ke tu?? :D :D

cikpinky said...

xsuke kls petang..huhu

syiela said...

mesti tersengguk2 dalam kelas ^_^