July 7, 2012

Berbaloi-baloi!!!


Salam geng2 blogger (^___^)

Harini for the 1st time sy join GA drp org yg 1st time wt GA jugak, cik Aliana kita ni wat GA kt blog dy :D 



Due dy sampai 17 Julai je, so copat2 la ye (^_____^)

Hadiah?? kan dah habaq, berbaloi-baloi la..haha
Tapi apa hadiah dy sebenarnya?

Ok la kalau nak tau sgt, ni ha >>>

cash or topup ok

Duit raya (^____^) haha... ad benda lain lagi, tp sj je highlight kan benda ni :D
Entry ni serious ok.. :D

So sape2 nak tau lebih lanjut, korang klik je nama cik Aliana ni (^______^)

Okey, untuk benda ni, sy tagkan




Ok dah, rasa nye dah ikut syarat dy, so, geng2 semua, join la ea(^___^)


p/s: 
disebabkan ni 1st entry sy psl benda ni, so, lambat sikit sy taip entry ni, xde pengalaman..hehe

37 comments:

NAL said...

singgah dan follow..nak join juga la..

Trah Zain said...

join la, mmg berbaloi :D

Norzie hany said...

Good luck Trah.

Trah Zain said...

Thx zie :D awak join la jgk,,hehe

nadzirah sofia said...

jgn lupe blanje aku klu dapat duit tu nanti :P

Trah Zain said...

haha.. klau jmpa :D

Ulya said...

oh sukanya kalau dapat duit raya .

fuyoooo :)

okay , insyaAllah ulya join ^^

Trah Zain said...

hehe.. join la ulya ea :D

Fida Fidot (; said...

seriously tak reti tapi boleh cuba kottt. insyaALLAH ^^
hik2.. btw thanks...
singgah dan follow :)
follow me back
http://ohfid0tcom0t.blogspot.com/

Trah Zain said...

try la, sy pun baru 1st time buat,,hehe...
okeyh, sy follow awak balik jap lg (^___^)

Aida Omar said...

thankz dear sudi join.. hehe.. moh2 harap dapat lah rm100 tu.. fuh!! hehehe..

Muttallif said...

Wow! Besarnya HADIAH!!!!

Trah Zain said...

welcome :D haha
moga dpt jgk,, (^____^)

Trah Zain said...

Haha.. besar hadiah ke besar gambar?? :D:D:D

Nurulee said...

Sgt bebaloi. Hehe, good luck =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/le-complain-day.html

Boni JLL3 said...

gud luck ye awak :)

Trah Zain said...

hehe.. thx :D

Trah Zain said...

thx ye :)

KorN said...

usss.. banyak tuh.. gud luck buat kamu okei

Fatihah said...

berbaloi-baloi.
Goodluck !

Fatihah said...

berbaloi-baloi.
Goodluck !

EmyAyaNurisya said...

tak sabar pulak rasanya nak beraya hehe :P
( puasa belum lagi kan ) hee .
berbalo baloi hunn :)
gudluckk ^^,

Trah Zain said...

uss... thx okei :D

Trah Zain said...

toce2 :D

Trah Zain said...

heehee.. raya pn dh xlama jgk n_n
thx yer ^_^

QasehSuci said...

new entry...klik sini http://anieluv4u.blogspot.com/2012/07/ayahkenapa-ibu-menangis.html

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Menarik hadiah dia..
Good Luck ye..^^

Trah Zain said...

hehe.. thx ye :D

Miss Nieyna said...

ni barulah boleh consider berbaloi . .
gud luck ^_^

Trah Zain said...

haha,, betul2 n__n
thx ye :D

~~oOpEt~~ said...

thanks tag pet :D InsyAllah pet join :)

ekkem spark said...

ahaxx...gudluck yee tuan blog hehe :)

amy syahiera said...

wahh ! berbaloi-baloi la ,
gudluck ! =]

Trah Zain said...

welcome :D join la pet..heehee

Trah Zain said...

haha,, thx :D

Trah Zain said...

haha.. berbaloi2 :d tagline benda ap xtau ni..
thx yer :D

yana halim said...

Goodluck trah!