June 26, 2012

Sedih T.T

Salamu'alaik...

Kenapa tajuk entry saya sedih? Mesti la saya duk beredih kan? huhu.. memang saya sedih, saya tak boleh cuti..huhu.. kejap je balik haritu, lepas habis paper dynamics 20/6 ritu, terus balik rumah malam tu, then 24hb terus dtg sini balik.

Sedih nye bila pikir kawan2 syok cuti kat rumah, tapi nak wat camne kan? Ni decision sy sendiri untuk buat short sem, saya amik 2 subject untuk short sem ni, electric circuit analysis dengan kkm.

Aduyai, sebulan je study, then exam, agak2 boleh ka? hmm.. kata jiran pak cik saya, when there's a will, there's a way too right? okeyh, saya percaya. So kena la usaha sungguh2 kan? skor untuk ECA  ni, penting tu, 3 jam kredit kot,,hoho...

Tadi kalau ikutkan first class kami, tp lecturer lak xde, hehe.. (YES!!!). Then kami pergi la mkn2 sebelum g study. Paham2 la ye, lepas makan camne rase, mata ni mengantuk giler, kami tiga2 org tido lepas makan td, agenda kami terus bertukar daripada study ke studo..

akhirnya kami termenung macam brader ni ha >>>



Ni la budak2 zaman sekarang, kalau tido xsah sejam dua, terus 3 4 jam. ambik, bila bgn, mula la menyesal, jangan tiru aksi ini ye adik2 junior, study tu semangat sikit..hehe...

p/s:
wokeyh, sebelum tangan ku letih menari, apa kata korang tolong klik anak burung comel ni..hehe.. kalau nak suh sy klikkan yg korang, gtau na.. (^___^)

24 comments:

cweet pinky said...

ngtkan apew la yang sedeh sangat tadi , hehehehe ~

Trah Zain said...

mestila sedih, nk cuti jgk,,,haha

asmira surianie said...

heheh..comel je gambar tuu

Trah Zain said...

gmbr sape? mr monkey ka?haha. kacak bergaya :D

NURUL NAJWA said...

short sem, kene berkorban laaa.. :D

Trah Zain said...

ahaks,, nsb bek kejap je,,

cweet pinky said...

meh join CP cuti meh , hehehe , tp 28 t CP balek kolej darr , hehehe ~

Trah Zain said...

CP pn xcti lma?hehe...ad geng :D

Iqlima Azmi said...

nice picture, :D

Iqlima Azmi said...

boleh ajar macam mana buat comment macam ini? :)

Iqlima Azmi said...

http://matacoklatsaya.blogspot.com

Trah Zain said...

buat ape iglima ?

Nyue said...

heheh...nyue igt apa plak td..eheheh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

All the Best untuk sem ni..chayok2..^^

~~oOpEt~~ said...

gud luck short sem :D bagi tmramli sebijik :D

caliph shuriken said...

short sem awk mcm fast track pnah sy study dulu.. dlm sbulan stengah dh bole abis satu sem, erkk...

Trah Zain said...

hehe...mcm melampau lak sedihnya..
xpe, jdkan sbgai pemangkin semangat,,

Trah Zain said...

tQ2.. chayok2!!!

Trah Zain said...

mekasih byk2 (^___^)
tmramli?bnda ap tu?

Trah Zain said...

cepat betul kan? tp xpe, kita mmg suka stdy last2 minute,,sebulan pn, sblan la...huwaaa

nurul hazirah said...

hihi gud luck sis :)

Minah Bunga said...

singgah sini jenguk trah...

Trah Zain said...

tQ.. (^___^)

Trah Zain said...

hai minah bunga :D