June 16, 2012

Akhirnya!!!

Assalamualaikum, and hello warga blog sekalian(^___^)

Akhirnya, the end of sem 2 dah hampir tiba, next sem dah blh jd senior, yuhuu!!! heehee..
Harini duk kemas brg, nk ltk dlm stor, hmm,,banyak rupernya barang2 saya ni, tp kalau compare dgn org lain, sikit kot (kot je) XD

Penat jgk kemas brg ni, sampai perut pun jd lapar (padahal xmkn nasi sepanjang hari). Happy2 :) tapiii.... saya wat short sem, so, cuti kejap je..uhuks (T.T) tapi xpe, demi nk skor pointer, saya sanggup, sama2 kita berusaha u berjaya ye :) JIA YOU!!!

messy bed!!

mana satu nak masuk dulu ni?

pening dgn kertas2 yg banyak ni :(

azreen dah siap kemas T.T
sambung esok la pulak keje kemas mengemas ni, dah tak larat, nak study lak..hehe

p/s:
mengemas boleh membakar kalori, so rajin2 la mengemas (^__^)

16 comments:

jaakechik said...

byk nyha brg2 kamu..hehhehee...takpe kemas sikit lama2 habis le tu...btw, slmat mjadi senior nanti. jgn buli2 junior lak ek..

Trah Zain said...

hehe..tQ, insyaallah tak BULI XD

Pecinta pink^^ said...

wah..trah blaja mne?kita belum boleh nak kemas brg ag,,exam lambt ag..sob sob

Trah Zain said...

saya belajar kt UM, balik bari rabu, tapi kena kemas awal sebab stor bukak kejap je nk simpan brg..hehe

Siti Nurul Hidayah... said...

ckit jer brg...sy punye lg byk....kasut da 1 hal....baju,tudung n mende2 lain lg heheh

Sally Yatiey said...

Banyaknya barang. hehe :D

Ernee Azmn said...

welcome to be senior..heheh..naik ni sem 3 lah ye..sis ad lgi 1sem nk abes dah~nnt msti rndu u :)

Jija said...

same la kite.. sy pun da start sem baru naseb bek ley kemas bilek dlm masa sehari je.. :D

Trah Zain said...

waa.. camne nk simpan tu XD

Trah Zain said...

haha.. ye ke byk, haritu dah bwk balik sikit

Trah Zain said...

waaa.. congrats XD

Trah Zain said...

sy amik masa 2 hri cos kna study lg,,huhu

Kotak Mancis said...

selamat bercuti semester... semoga menjadi senior yang baek =.=" hehehehheeee

Trah Zain said...

insyaallah..haha

nurul hazirah said...

gud luck sys . :)

Trah Zain said...

tQ :)