July 18, 2016

#Sentap


Bila kita tak buat dosa, ingatkan memang kita berjaya lawan setan, tapi ghupernya, bila kita buang masa, bazirkan masa, kita tetap terpedaya dengan depa...

Sesungguhnya setan ni tak pernah berhenti nak melalaikan anak-anak Adam macam kita ni.

Sentapppppp T.T 

June 23, 2016

Tak Sabar Nak Balik!

Assalamualaikum,
Selamat Berpuasa untuk hari ke 18..hehe

Tak sabar nak balik ke kampung halamanku, Kampung Kuchelong, Bachok, Kelate. heheee

Saya dah tak sabar nak balik kampung ni, beli tiket 29hb, tapi dari dua minggu lepas lagi saya duk kemas barang. Bukan apa, takut tertinggal benda-benda penting.hehe
Excited pun ye jugak ^^,

Sape yang tak excited nak balik rumah kan,,hehehe

Nak balik rumah, then beli baju raya, dan juga beli persiapan untuk beraya.
Saya rasa saya dah cukup besar untuk buat semua tu, plannya, dah tak nak bagi mak buat semua benda, kitorang yang kena buat semua.





Nah, gmbar raya tahun lepas,,hehehee

Apapon,
Selamat menunaikan ibadah puasa, kita dah nak sampai ke sepuluh malam terakhir dah, let's starts if we haven't start yet (me too). huahuahua...

Semoga Allah bagi kita peluang berjumpa Lailatul Qadr. 

See you!