September 6, 2016

Cubaan Pertama dengan Himalaya Herbals

Assalamualaikum,


These few days, I'm so tired of hearing these words, "Kenapa kau dah ada jerawat ni?"
As a normal woman, I am so depressed! Sekarang baru saya perasan apa itu "face breakout". Salah saya lah kot, pakai product ada chemical, ambik kau,,haha


Okay, straight to the point, this post is about me fighting the pimples and scars on my face. This is my first attempt using Himalaya Herbals skincare products. I just bought 2 products; Purifying Neem Face Wash and Gentle Exfoliating Apricot Scrub.


The face wash that contains neem and turmeric,  claims it can help prevent pimples. Really? Please make it works T.T
I do some "Google Research", they said neem and turmeric are really good in helping you fighting the pimples. Maybe 😂


For the scrub, It's good to exfoliate your face twice a week right? The Apricot Scrub claims that it can remove dead skin cells and blackheads. Plus, it is rich in Vitamin E that helps to nourish your skin. Again, really? Please make it works too...hahahaaha


Okay, saya try dulu, then saya update balik. Nak test dulu keberkesanan Himalaya Herbals ni ^_^


P/s:
Btw, kulit saya tak kering, kadang-kadang agak oily, tapi maybe certain part je kot. Tapi takde la oily sangat, boleh la. Agak normal kot. Tak sure..hahaha..
Berdasarkan review yang saya baca, face wash yang ni tak sesuai untuk dry skin, so for those yang dry skin, boleh guna face wash yang satu lagi tu.

July 18, 2016

#Sentap


Bila kita tak buat dosa, ingatkan memang kita berjaya lawan setan, tapi ghupernya, bila kita buang masa, bazirkan masa, kita tetap terpedaya dengan depa...

Sesungguhnya setan ni tak pernah berhenti nak melalaikan anak-anak Adam macam kita ni.

Sentapppppp T.T